Komentarze do wiadomości: Wyśmienita polska strategia o budowaniu miast, która okazała się małą rewolucją, ułatwia zdobywanie dwóch cennych zasobów. Twórcy AtS ostrzegają graczy

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
17.11.2025 22:38
sakkra
1
odpowiedz
sakkra
82
Generał

Gra jest taka se - strasznie przehajpowana. Myślałem, że tylko ja tak mam ale później zauważyłem, że więcej ludzi ma taką opinię.

17.11.2025 23:08
2
odpowiedz
Procne
89
Generał

Nie uważam żeby była przehajpowana - jest naprawdę wybitna i oryginalna. Po prostu nie każdemu przypadnie do gustu

18.11.2025 02:23
Butryk89
3
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Butryk89
172
Senator

Trochę wtórna i nudna się robi po szybkim czasie. Przynajmniej wg mnie. Trochę się zawiodłem, bo po ocenach liczyłem na cos lepszego.

18.11.2025 03:13
3.1
Procne
89
Generał

Z ciekawości - czy rozegrałeś pełny cykl? Na jakim najwyższym poziomie trudności grałeś? Czy poniosłeś porażkę w jakiejkolwiek osadzie? Pytam, bo zastanawiam się czy twórcy nie zrobili gry zbyt łatwą na początku - wtedy to faktycznie dość nudna, choć chaotyczna, gra ekonomiczna. Zaczyna błyszczeć dopiero gdy przyprze Cię do muru i zmusi do mocnego kombinowania

18.11.2025 08:54
Tzeentch3
3.2
Tzeentch3
20
Centurion

Akurat zgodzę się z Butryk89 - od chyba premiery w early access uzbierałem ponad 100 godzin tylko były one rozbite na kilkugodzinne granie i odstawienie gry z powodu powtarzalności - tak, zwiększałem poziom trudności specjalnie właśnie, żeby mieć jakieś wyzwanie i to też nie pomagało. Gra sama w sobie jest fajna jak i mechanika, ale nie wyobrażam sobie przysiąść do niej na raz, żeby ją "przejść".

Bardziej mnie dziwi, że w tytule artykułu nie użyto "od wydawcy Manor Lords" - jestem pozytywnie zaskoczony :)

21.11.2025 17:28
4
odpowiedz
Kerither
8
Legionista

Gra jest świetna jedyny minus to archaiczny wygląd. Gra zaczyna się dopiero gdy wszystko staje się wyzwaniem. Dla mnie ocena 8.8 na 10. Brakuje grafiki i trochę ładniejszego interfejsu.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl