Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wyczekiwane przez dziesiątki tysięcy fanów anime na pierwszym zwiastunie. To najpopularniejszy tytuł tej jesieni

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
17.08.2026 10:03
1
odpowiedz
SprytnySpawacz
25
Chorąży

Kurde lubię to anime. Tak jak broniłem się rękami i nogami ogólnie przed anime, bo uwarzałem wszystko za cringe, tak obejrzałem Cowboya Bebop i oglądam już piąty tytuł anime. Unikając cringu i dziwactwa można znaleźć naprawdę zajebiście napisaną historię, postacie i świat.

post wyedytowany przez SprytnySpawacz 2026-08-17 10:04:14
17.08.2026 10:10
Mangas
2
odpowiedz
Mangas
8
Pretorianin

Czekam, mając jednocześnie nadzieję, że tytuł trafi "na dzień dobry" do simulcastów w Polsce, żeby nie trzeba było czekać Bóg wie ile na tłumaczenie. Na film również się wybiorę, choć ostrożnie zakładam, że skoro premiera w Japonii jest w grudniu - do Europy, w tym i do nas trafi na przełomie marca/kwietnia przyszłego roku.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl