Komentarze do wiadomości: „Wszyscy powinni to oglądać”. Twórca Diablo 4 zasugerował, że The Game Awards 2025 może przynieść ważne ogłoszenia dla fanów RPG akcji

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
11.11.2025 11:32
Jeżowiec
1
odpowiedz
Jeżowiec
1
Legionista

Z tym gniotem, na którym mnie okradli mogą iść na drzewo. Stary człowiek a dalej musi się nauczyć żeby nie brać preorder nawet jeśli to jedna z ulubionych serii, no już byłych ulubionych. Ha tfu

11.11.2025 14:26
JakubOrion
😍
2
odpowiedz
JakubOrion
41
Pretorianin

A ja nadal czekam na informacje o tym dodatku. Zagram chętnie paladynem :) Oby The Game Adwards 2025 był owocny w nowe tytuły.
Diablo IV raz mnie nudzi raz nakłania do gry. Zobaczymy ten dodatek bo pierwszy nie był zbyt udany (trochę mnie nudził) Może Blizzard naprawi w nim wszystkie bolączki tej gry. Oby fabuła, end-game, oraz zdobywanie przedmiotów było satysfakcjonujące. Czekam do Grudnia
na te świąteczne prezent o zapowiedzi :)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl