Komentarze do wiadomości: „Wszyscy powinni to oglądać”. Twórca Diablo 4 zasugerował, że The Game Awards 2025 może przynieść ważne ogłoszenia dla fanów RPG akcji

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
11.11.2025 11:32
Jeżowiec
1
2
odpowiedz
Jeżowiec
2
Legionista

Z tym gniotem, na którym mnie okradli mogą iść na drzewo. Stary człowiek a dalej musi się nauczyć żeby nie brać preorder nawet jeśli to jedna z ulubionych serii, no już byłych ulubionych. Ha tfu

11.11.2025 14:26
JakubOrion
😍
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
JakubOrion
42
Pretorianin

A ja nadal czekam na informacje o tym dodatku. Zagram chętnie paladynem :) Oby The Game Adwards 2025 był owocny w nowe tytuły.
Diablo IV raz mnie nudzi raz nakłania do gry. Zobaczymy ten dodatek bo pierwszy nie był zbyt udany (trochę mnie nudził) Może Blizzard naprawi w nim wszystkie bolączki tej gry. Oby fabuła, end-game, oraz zdobywanie przedmiotów było satysfakcjonujące. Czekam do Grudnia
na te świąteczne prezent o zapowiedzi :)

11.11.2025 16:38
2.1
tynwar
98
Senator

JakubOrion
oj, to dla blizzarda za wysoka poprzeczka, haha. Blizzard od dawna gra tylko bezpiecznie i nie podejmuje żadnego ryzyka, po prostu gra jak najbezpieczniej jak tylko może. A zresztą sam zobacz, przecież ta gra już taka młodziutka nie jest, ma już nawet ponad 2 lata, a jeśli jeszcze tego nie zrobili, to raczej nie ogarną tego, a przynajmniej niezbyt prędko. No, dość mała szansa, żeby coś ogarnęli, skoro przez tyle czasu jeszcze nie zajęli się takimi problemami, za dużo po nich oczekujesz.

11.11.2025 19:32
2.2
radek1982
38
Generał

Pewnie dodatek zamienił się w V w której paladyn będzie startową klasą pewnie zrobią akcja będzie w małym mieście z rozwalającą się katedrą, do wyboru będzie paladyn, łuczniczka i mag.

post wyedytowany przez radek1982 2025-11-11 19:32:43
13.11.2025 07:35
JakubOrion
2.3
JakubOrion
42
Pretorianin

radek1982 nie mów ale Diablo 1 to była gra grałem na Pentium 3 PC w te grę w 1999 roku to była jedna z pierwszych gier tego typu. Ten mroczny niesamowicie satanistyczny klimat ! Demony - zło z katedry -Deckard Cain :) NOSTALGIA :)

11.11.2025 16:21
SpoconaZofia
3
odpowiedz
SpoconaZofia
92
Legend

Poprzedni dodatek był nudny i urwany. Słynna walka z mefistem okazała się scamem. Nic tutaj nie działa, jak należy. Magia Blizzarda już dawno umarła.

11.11.2025 17:21
4
odpowiedz
katai-iwa
62
Legend

A zapowiedzą kolejne Diablo na mobilki :P. A poważnie, to pewnie dodatek, bo nową część to tylko na blizzconie by zapowiedzieli.

11.11.2025 19:29
5
odpowiedz
radek1982
38
Generał

To nie będzie dodatek tylko ogłoszą od razu Diablo V w którym powiedzą że słuchają fanów teraz będzie jak fani chcieli bez internetu prawdziwy singiel offline takie podobne.

11.11.2025 19:52
Kwisatz_Haderach
6
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
21
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Dodatek do diabolol 4! Najs.

Nie moge sie odczekac az bede lazil 15 godzin po nudnych, identycznych lokacjach (ktore pomimo ze sa przygotowane recznie jakims cudem sa nudniejsze i bardziej do siebie podobne jak lokacje w grach, ktore generuja je losowo) sluchajac wynurzen BARDZO WAZNEJ OSOBY, po czym zejde do samego piekla aby zabic koncowego bossa - bylego współlokatora kuzyna siostrzeńca brata ojca samego Diablo.

Oprocz tego 7 nowych poziomow UDREKI (+ 7000 DEMEJDZA!), nowe Heretyczne-Blogoslawione-Kosmiczne-Splugawione-Rytualistyczno-Olsniewajaco-Niesamowite LEGENDARNE PRZEDMIOTY z AFFIXEM ktory odmieni twoje zycie (tm)*!

*

spoiler start

Tak napawde to te same co przedte, tylko razy piec cyferki.

spoiler stop

No i 10 nowych unikatow plus jedna plansza do klasowych Warcabow na klase z jednym unikalnym skillem.
Moze nawet ze 4 dungeony, ktore lacznie beda mniejsze niz jedno pietro endgameowego dungeonu z Grim Dawn.

Prove me wrong Blizzard.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-11-11 19:59:53
14.11.2025 09:14
Salata
7
odpowiedz
Salata
36
Chorąży

Raz na jakis czas losuje gry z biblioteki w ktore nie gralem i daje im szanse i przechodzxe. Ostatnio padl wybor na D4 i mimo po tym czasie od premiery, gra nadal jest nudna, a fabula nijaka. Dla porownania uruchomilem po przejsciu D2R i D3 i obydwie czesci maja w sobie cos co sie nazywa dziedzitwo Diablo. D4 mogloby sie sie nazywac zupelnie inaczej i nic by sie nie stalo, a moze by bylo lepiej, bo szkoda co z ta seria zrobili. Wizualnie jest fajnie, mechaniki tez imo zaliczyly poprawe, ale esencji Diablo w tym wg mnie nie ma.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl