No i bardzo fajnie, w Early Access grało mi się bardzo przyjemnie, ale jak już mam farmić surowce na ulepszanie osady i tak dalej, no to wolałem to sobie zostawić na pełną wersję - a wiadomo, że będzie content wipe przez nowy system klasowy.
Liczyłem na premierę na Xbox, bo PS5 nie tknąłbym za nic. Szkoda, ale w takim razie mogę zgasić swoje zainteresowanie tym tytułem.
W końcu, moim zdaniem zmarnowali okazję na premierę z przytupem przez ten popsuty early access nie będzie hajpu takiego. Na konsolę skończoną wersję sprawdzę
Via Tenor
Uoo kozackie info! 🥳 hah dobrze było nastawić się mentalnie na 2027, bo teraz info o październiku brzmi jak prezent. :D
Nie no, jaram się jak dzieciak. Jeszcze premiera na jesień/zimę zamiast na wiosnę. 🔥
[edit]
Gra określana mianem „wielkiej nadziei RPG”
LOL. Przepraszam bardzo ale określana przez kogo?? Przecież ten termin został ukuty przez któregoś news mana tutaj na GOLu i tylko tutaj jest nagminnie powielany w ramach click baitu? Kiedyś szukałem w necie genezy tego określenia i wszystko prowadzi do GOLowego news roomu. ;) Jeżeli ktoś jest w stanie wskazać kiedy Mahler czy ktokolwiek inny z Moon Studios nazwał NRFTW wielka nadzieja crpg to proszę mnie poprawić.