PIszecie że to aktualizacja. Czy osoby które mają słabsze PC i chcą grać nadal mogą tego nie pobierać? Jak to zostało rozwiązane na ps5? Jako update przełącznik w menu? Czy osobna pozycja do pobrania z PSN?
No i co, więc już nie będziecie ogrywać nowy dodatek, bo będzie remaster i dlatego to ma być powód do nie grania? To po prostu głupie i tyle. A poza tym to jest całkowicie za darmo dla posiadaczy, więc w czym jest problem?
Swoją drogą, to psioczenie na mnie było nawet zabawne :).
Świetna gra, szczególnie dodatki, ale wg mnie ten remaster nie daje powodu aby znowu spędzić z nią 100-150h. Będzie nowy dodatek to tam sobie zobaczę unowocześnioną walkę, przy okazji nowa lokacja, fabuła, postacie. Jbc w w3 grałem 4 lata temu po raz pierwszy.
Chyba przejdę Wiedźmina 3 po raz trzeci od jedenastu j pół roku, bo mam od dnia premiery nie licząc deóch DLC które też mam od dnia ich wydania tj..
The Witcher 3: Wild Hunt — 19 maja 2015 Hearts of Stone — 13 października 2015
Blood and Wine — 31 maja 2016
Ostatnim razem zdarzyło się to w listopadzie zeszłego roku z modem Hulka Hogana https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/9963
który to teraz bierze czynny udział przy remasterze.
29 września godzina 12:00! sciągne sobie aktualizację i sobie zagram.
Przed dodatkiem pasuje przejsc jeszcze raz, ale nie wiem czy akurat teraz czy jak juz bedzie na horyzoncie. Dawnwalker mi sie podobal ale pozostawil troche niedosyt.
No i pięknie,29 praca do 16 a 30 wolny wiec nocka pewnie zawalona.Po Dawnwalkerze tylko apetytu na Wieśka nabrałem.Obecnie gram komfortowo na UBER+ w 1440 oby dobrze zoptymalizowali.Ciekawe czy cos zrobią z pytajnikami na Skeliga,zwasze jak gre zaczynam to obiecuje sobie ze wyczyszcze gre ze wszystkich ? i zawsze na Skelige nie daje rady🤣