Ja to bym chciał, żeby gra wyglądała tak, jak na pokazie na E3.
Jak dla mnie bardzo ładnie to wygląda, dużo lepiej niż w oryginale. Cieszę się, że są takie wyprane kolory. Na odbiciach mi kompletnie nie zależy. Gdzie ja bym tam patrzył, czy podczas walki ogień widać w wodzie :)
No dziwnie to wygląda na tym filmiku. Zmiana kolorystyki jest w tym wypadku zbyt duża. Ale może to kwestia tylko tego nagrania (pogody, pory dnia) i choć mamy to samo miejsce, to jest ono zupełnie inaczej oświetlone?
Niemniej jednak brak odbicia ognia w wodzie... przypał. ;)
też wczoraj miałem takie wtf ale miejmy nadzieję że to tylko kwestia tego jedno nagrania
Ciekaw jestem ,które to pokolenie tak zrzędzi na to wszystko od rana do wieczora.
Już się nie da wejść na stronę coś przeczytać bo tamten płakał, ten był niepocieszony a tamten obiecuje odwet na deweloperach.
Co za popierdo*ona społeczność.
Cieple, basniowe barwy byly dla mnie nieodzownym elementem wiedzmina 3, bez tego bede sie czul dziwnie.
Dla mnie mało ważne bo walka jest szybka i dopiero teraz to zauważyłem w zwolnionym tempie, że były jakieś odbicia.
Już jeden update pogarszający wydajność mamy za sobą. Teraz trzeba dopchać do gry tyle tak bardzo potrzebnego szjasu żeby ludzie którzy do tej pory grali w 60 fps na styk, mogli się cieszyć zacnymi 30fps.
Gracze to idioci, cytując klasyka. Przecież ten klip ewidentnie skupia się na Igni, pokazując różnicę pomiędzy iskrami magicznie pojawiającymi się znikąd w oryginale a gorącym powietrzem z iskrami pojawiającymi się nieco dalej od dłoni w remasterze. Światło, kolorystyka, mgła itp to kwestia pory dnia i innej pogody w dwóch klipach. Ludzie teraz będą jechać po remasterze bo zauważyli że zbiera to lajki.