Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Więcej niż slasher w stylu DMC. Nowe gameplaye z Tides of Annihilation mówią wiele o grze i nieco dezorientują graczy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.08.2026 11:33
trismegistos
1
odpowiedz
trismegistos
8
Centurion

Gdy pojawił się pierwszy zwiastun gry, natychmiast pomyślałem, że to jakiś fake z powodu takiego efekciarskiego naładowania akcją i zbyt ładnej grafiki, co nie oznacza, że gra mnie nie zachwyciła. Jako fan gier typu Devil May Cry, nie mogę się doczekać premiery (mam nadzieję, że długo czekał nie będę).

post wyedytowany przez trismegistos 2026-08-20 11:35:39
20.08.2026 11:35
trismegistos
2
odpowiedz
trismegistos
8
Centurion

Nie jestem z tych, którzy patrzą tylko na twarz i urodę bohaterek, ale tutaj widać, że coś majstrowali, bo twarz różni się od tej z pierwszego zwiastuna, ale może, tak jak wyjaśnił producent, to jednak wina oświetlenia. Poprzednia i wcześniejsza jest ok.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl