Komentarze do wiadomości: Widzowie Stranger Things zarzucają Netflixowi celowe pogorszenie jakości serialu

Forum inne
Dodaj komentarz
12.12.2025 11:53
NOWAHUTANACZASIE
😁
1
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
21
Konsul

Via Tenor

Czyli kolejny przykład dostosowania się do ogłupiałej mniejszość. Albo się ogląda albo nie ogląda xd

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2025-12-12 11:53:34
12.12.2025 12:09
2
odpowiedz
Procne
87
Generał

Pytanie co jest przyczyną a co skutkiem.

Faktycznie, coraz częściej zdarza mi się oglądać seriale w tle. Ale mam wrażenie, że to wynika z tego, że gdy oglądam normalnie to zwyczajnie zaczynam się nudzić. Dużo gadania, dialogi miałkie, akcja taka sobie. Większość scen to kilka osób stojących naprzeciw siebie i gadających. No nie wciąga mnie to, i już podświadomie alt tabuję na coś innego.

W sumie zabawne, po tylu latach wracamy do słuchowisk radiowych?

12.12.2025 12:21
Gimemoa
3
odpowiedz
Gimemoa
13
Pretorianin

Ale ten serial nigdy nie był wysokiej jakości, więc nie rozumiem zarzutów. Tak samo jak do dziś nie rozumiem popularności tego serialu. Średniak który powinien być skasowany po maksymalnie dwóch sezonach.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl