Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wczoraj premiera i od razu ogromny sukces na Steam. Realistyczny symulator ma 98% pozytywnych ocen, a niektórzy gracze widzą w nim „najlepszy zakup życia”

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
07.08.2026 21:12
Sadistic Son
1
odpowiedz
Sadistic Son
116
Imperator

Czytałem dziś te komentarze i widziałem ten o najlepszym zakupie życia. Coś mi tu śmierdzi - większość, jeśli nie wszystkie te oceny wystawiane były po 30 minutach gry, maks po półtorej godziny. Wygląda mi to na rozdanie kluczy do gry swoim znajomym celem nabicia pozytywnych ocen.

07.08.2026 21:59
Pablo X6
1.1
odpowiedz
Pablo X6
1
Pretorianin

Premium VIP

Sadistic Son Pamiętaj, że było demko. Jak ktoś ograł i mu się spodobało na Next Fest, to mógł wlecieć i szybko napisać reckę dla pełnej wersji żeby podbić ocenę. Zresztą z tego co widzę jest ponad 2 tysiące recenzji i sporo też takich po 3-5 godzin grania. Wygląda raczej czysto.

Ledwo parę dni temu Corsair Cave było nazywane małym hitem, bo miało 10k w peaku, a tymczasem Iron Fest ma w peaku ponad 15 :P

post wyedytowany przez Pablo X6 2026-08-07 22:04:45
07.08.2026 22:13
Sadistic Son
1.2
odpowiedz
Sadistic Son
116
Imperator

Pablo X6
A ok, o demie nie wiedziałem. To rzeczywiście mogło tak być.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl