Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: W GTA 6 powróci realistyczna mechanika z Red Dead Redemption 2. Zignorowanie jej będzie miało konsekwencje

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
06.09.2026 17:11
Felipe
1
1
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Ale w RDR2 NIE TRZEBA spać. Rdzenie w RDR2 można regenerować po prostu jedząc i tyle. Jedyne sytuacje gdy z własnej woli spałem to była zmiana czasu, a nie dlatego, że gra mi kazała, bo Arthur był zmęczony czy coś.

06.09.2026 17:19
Racja
2
odpowiedz
Racja
16
Generał

Spać to ja muszę w prawdziwości. Spanie w grze jest totalnie zbędne. Może jeszcze sranie wstawia? To co The Sims

06.09.2026 17:22
3
odpowiedz
sabaru
39
Senator

W ETS2 to wyłączyłem bo mnie wpieniało. W RDR2 dobiło. A tu chyba wywalę grę przez okno jak mi karzę iść spać w środku dnia żeby zacząć misje. Lepiej żeby dopracowali samą grę, a nie brali się za jakiegoś głupoty chyba nikomu niepotrzebne.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl