Komentarze do wiadomości: W dobie plotek o nowym dodatku do Wiedźmina 3 CD Projekt Red udziela zdecydowanej odpowiedzi w sprawie Cyberpunka 2077

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.03.2026 16:16
baltazar1908
1
1
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Witcher 3 w maju skończy 11 lat, a Cyberpunk w grudniu skończy 6 latek wiec wydajcie ten szeroko komentowany (tworzony przez FoolsTheory, przez to Witcher 1 remake za dwa lata oby) DLC dla Wiedźmina ok.

13.03.2026 20:43
Arket77
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Arket77
8
Legionista

Cyberpunk 2077 zwłaszcza najnowsze wersje to gra dla chad'ów

14.03.2026 08:58
2.1
1
MatKus
55
Centurion

Arket77 CHAD to skrót od "Choroba Afektywna Dwubiegunowa" I on bardzo pasuje do CP2077 - mamy naprzemian zachwyt i załamanie. Ale sumarycznie gra dobra, takie silne 7/10, z dodatkiem 8/10, bo dopiero tam jest jakąkolwiek nieliniowość.

14.03.2026 16:27
Arket77
2.2
Arket77
8
Legionista

MatKus Dobrze wiedzieć

14.03.2026 11:30
3
odpowiedz
Samaritan
36
Generał

Nie planujemy żadnych dodatkowych DLC ani rozszerzeń. Jeśli coś się zmieni, poinformujemy was wszystkich!

Czyli jakby chcieli coś wydać to i tak wydadzą. Stwierdzą wtedy, że nie mogli wcześniej o tym informować i mają nadzieję, że wybaczymy im to małe kłamstwo.
Ani to nic nie rozsądza, ani o niczym nie świadczy, ani w jedną, ani w drugą stronę. Będzie to będzie, nie obrażę się - a poszlaki pewne są - ale jak nie będzie, a to podpowiada rozum, to trudno, mam plan dożyć do dwójki, a po drodze będzie pełno innych gier. Tak naprawdę teraz w krótkotrwałych okresach posuchy wracam do gier z dzieciństwa, bo zdążyłem je zapomnieć. Przez lata rozdawnictwa dostałem tyle tytułów, że nie jestem w stanie ich wszystkich ograć. Cyberpunk naprawdę nie jest do niczego potrzebny "na teraz", chociaż miło się grało.

15.03.2026 02:34
4
odpowiedz
baleks89
32
Pretorianin

Zakładając, że dodatek do Wiedźmina 3 rzeczywiście powstaje i zostanie wydany w tym roku to spodziewam się, że zrobią podobną zagrywkę przed Cyberpunkiem 2. Nowy dodatek może powstać za kilka lat i będzie wstępem do nowej części.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl