Witcher 3 w maju skończy 11 lat, a Cyberpunk w grudniu skończy 6 latek wiec wydajcie ten szeroko komentowany (tworzony przez FoolsTheory, przez to Witcher 1 remake za dwa lata oby) DLC dla Wiedźmina ok.
Nie planujemy żadnych dodatkowych DLC ani rozszerzeń. Jeśli coś się zmieni, poinformujemy was wszystkich!
Czyli jakby chcieli coś wydać to i tak wydadzą. Stwierdzą wtedy, że nie mogli wcześniej o tym informować i mają nadzieję, że wybaczymy im to małe kłamstwo.
Ani to nic nie rozsądza, ani o niczym nie świadczy, ani w jedną, ani w drugą stronę. Będzie to będzie, nie obrażę się - a poszlaki pewne są - ale jak nie będzie, a to podpowiada rozum, to trudno, mam plan dożyć do dwójki, a po drodze będzie pełno innych gier. Tak naprawdę teraz w krótkotrwałych okresach posuchy wracam do gier z dzieciństwa, bo zdążyłem je zapomnieć. Przez lata rozdawnictwa dostałem tyle tytułów, że nie jestem w stanie ich wszystkich ograć. Cyberpunk naprawdę nie jest do niczego potrzebny "na teraz", chociaż miło się grało.
Zakładając, że dodatek do Wiedźmina 3 rzeczywiście powstaje i zostanie wydany w tym roku to spodziewam się, że zrobią podobną zagrywkę przed Cyberpunkiem 2. Nowy dodatek może powstać za kilka lat i będzie wstępem do nowej części.