Podniosłem raz tego miniguna. To ma taki rozrzut i tak szybko zjada amunicję że musiałbyś stać od kogoś w odległości chyba 5 metrów żeby mieć szanse na wyjście zwycięsko z pojedynku 1 vs 1.
Ja to powtarzam caly czas - oni tego w ogole nie testuja. Gdyby bylo inaczej, to pierwszy tester by im powiedzial, sluchajcie, minigun ssie pauke, w nic nie trafilem. Railgun powinien miec 3*wieksza moc.
Minugun zabija w ulamku sekundy, ale tylko na bardzo malym dystansie. Dla mnie, takie niepasujace do tematu gadzety, sa zbedne i tylko przeszkadzaja.
"Dla mnie, takie niepasujace do tematu gadzety, sa one zbedne i tylko przeszkadzaja."
Polska język trudny język.
Bo są słabe. Ten minigun to w ogóle. Prędzej zginiesz niż kogoś zabijesz. Nie warte.
Ostatnio podniosłem miniguna w Redsec i udało mi sie położyć 3 na Nexusie, ale.... chyba tylko dlatego ze wywalilem caly magazynek na full auto. Zanim podniesiesz odrzut i zaczniesz trafiać to pierwsze 50 kul leci w podłogę. Gdyby nie fakt ze moi przeciwnicy byli slabi jak boty to napewno by mnie poskładali przez ten czas ;p przyjemność była i sytuacja bardzo filmowa . Nie polecam xD