Ja jestem ciekawy jednej rzeczy: oglądalności 4 sezonu do 1. Bo może się okazać że ostatni sezon oglada tylko showrunerka ze swoją ekipą :P
Wiedźmin na dnie jest od początku 1 sezonu.
GOL ile wam płacą za takie naganianie? Jesteście portalem recenzenckim czy platformą reklamową?
Wszystkie wasze rekomendacje o "nowych wspaniałych" produkcjach są g. warte. Choć w sumie to całkiem pomocne: jeśli GOL coś rekomenduje, to znaczy, że nie warto na to tracić czasu.
No, a co jej pozostalo mowic. Przeciez walczy o swoja prace i przyszlosc. Mnie zabolalo, ze Cavila atakowali i wysmiewali, ze walczyl o zgodnosc z ksiazkami. No i gdy serial odchodzil coraz bardziej od materialu i robil sie coraz bardziej debilny to postanowil sie rozstac. Chociaz uwazam, ze troszke go do tego przymuszono. Podobno scenarzysci mieli z nim kose. Ja ufam Cavilowi pokazalo to tez jego spor przy Warhammerze, ze gostek nie da poprawnosci zmieniac faktow.Wogole Cavil teraz musi miec satysfakcje. Nie chciano go do nowego Supermana i zaliczyl flop. Wiesiek tez bedzie mega flopem. Paradoksalnie 1 sezon, a wlasciwie kilka pierwszysch odcinkow mi sie podobala. I pisze to jako osoba, ktora przeczytala opowiadania + sage kilka razy. O grach oczywiscie nawet nie mowie bo to oczywistosc.