Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: W 35-stopniowy upał znalazłam małą polską grę, w której mogę prowadzić sklep z roślinami i odpocząć od wszystkiego

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
05.08.2026 10:58
Łosiu
1
1
odpowiedz
Łosiu
295
LeChuck

GRYOnline.pl

MAX

Podoba mi się ta recenzja. Poza tym brakuje mi w ankiecie odpowiedzi związanej z roślinami LEGO. Bo te mam. 😎

05.08.2026 11:53
1.1
5
odpowiedz
Tuesvan_NPC
3
Pretorianin
MAX

Łosiu Od razu czytajac człowiek widzi, że recenzję pisał ktoś, kto siedzi w temacie, co nie? ;)

05.08.2026 13:18
kalevatar
1.2
1
odpowiedz
kalevatar
57
Konsul

GRYOnline.plRedakcja

Łosiu Dodałam ;D

05.08.2026 19:25
2
odpowiedz
baleks89
37
Pretorianin

Zazdroszczę jak możecie sobie pozwolić na odpoczynek przy graniu. Sam bym chętnie pograł, ale moja maszyna by tylko generowała więcej ciepła w ten upał :D Zaczynam powoli rozumieć dlaczego gry sprzedają się gorzej w okresie letnim.

05.08.2026 21:13
3
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
perishock!
1
Junior

Bardzo dziekuję za recenzję! Jest absolutnie wspaniała i widać, że napisana przez prawdziwą rośliniarę!! <3
Mam jednak małą prośbę, czy możnaby zedytować imię Karolina na Kasia? Tak ma na imię twórczyni gry (ja) :D

05.08.2026 21:20
kalevatar
3.1
odpowiedz
kalevatar
57
Konsul

GRYOnline.plRedakcja

perishock! Oczywiście, już poprawione - przepraszam za pomyłkę, upał ewidentnie za bardzo dał mi się we znaki 😅
Dzięki za świetną grę!

05.08.2026 22:35
3.2
1
odpowiedz
perishock!
1
Junior

kalevatar Nie ma problemu i bardzo dziękuję! <3 Za poprawkę i za cudowną recenzję, bo to naprawdę highlight dzisiejszego dnia dla nas :D

05.08.2026 22:44
PanDaneX
4
odpowiedz
PanDaneX
24
Generał
PLUS

nie w moim typie ale wygląda świetnie ^ _ ^

05.08.2026 23:23
WolfDale
😃
5
1
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Muszę mojej Szefowej pokazać taką gierkę, będzie zajarana.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl