Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Valor Mortis zaimponowało mi tym, że nie robi z wojny widowiska. Ten polski soulslike zamienia ją w body horror i piekło na ziemi

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
08.06.2026 10:54
Ahura Mazda
1
3
odpowiedz
Ahura Mazda
2
Legionista

Soulslike to zdecydowanie nie moje klimaty, ale cieszy, że kolejne rodzime studio wychodzi z czymś nowatorskim. Oby gra odniosła sukces!

08.06.2026 14:06
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
toyminator
102
Senator

To jest taki typowy soulslike, czy jednak gra akcji z elementami Soulslike?

08.06.2026 18:51
Herr Pietrus
2.1
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

toyminator Mnie to śmierdzi kolejną wersją Ghostrunnera czyli grą w stylu "one hit"

08.06.2026 15:43
Grifter
3
odpowiedz
Grifter
57
Generał

Czytasz, że to jakieś koszmarny wojny (jak na malarstwie Goi), a później widzisz, że to jakaś bitka ze stworami-potworami, które czmychnęły z castingu do nowego Resident Evil, czy Elden Ring, ale tam angaż im się nie udał, więc próbują tutaj.
Brakuje tylko 'giant enemy crab".

post wyedytowany przez Grifter 2026-06-08 15:44:34
08.06.2026 18:46
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Szykuje se kolejny dobry polski tytuł.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl