Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

livelog.pl Tydzień z Xbox LIVE 20 grudnia - 26 grudnia

20.12.2010 14:08
1
TheMacias
46
Centurion

A ja czekam na pierwszy DLC do Fallout New Vegas p.t. "Dead Money". Dziwi mnie dlaczego o nim tu nie wspomniano. Podobno ma być dostępny już jutro !

20.12.2010 14:20
Maverick
2
odpowiedz
Maverick
119
Konsul

Aproop ukazania sie ilomilo, to polski XBL ponownie dal ciala.
Oczywiscie rozumiem ze to nowa usluga, trzeba im dac czas itp... bo przeciez do jej startu przygotowywali sie pare lat i biedny MS Polska nie ma doswiadczenia w tej brazy... ale zarzekali sie tyle razy ze nowe pozycje ukazuja sie u nas bez problemow.
Szkoda tylko ze demo ilomilo ktore mozna pobrac od dawna w innych krajach, u nas jest niedostepne. Szkoda tylko ze w demie ilomilo ktore mozna pobrac w innych krajach (po wpisaniu odpowiedniego kodu ze strony WWW) mozna zakupic pelna wersje gry, i mozna to zrobic od dobrych paru tygodni. A u nas ani dema niema, ani kodow nie przyjmuja... jednym slowem... szkoda.

Ba... zabawniejsze ze napisalem do autorow ilomilo opisujac sytuacje. Byli mocno zdziwieni ze ich "tajne kody" nie dzialaja w ktoryms kraju, bo byli swiecie przekonani ze we wszystkich krajach gdzie dosepny jest XBL kod mozna wpisac, a demo sciagnac (a potem dokonac zakupu pelnej gry)

21.12.2010 18:30
3
odpowiedz
TheMacias
46
Centurion

Dlaczego nie mogę pobrać Dead Money (mam odpowiednią liczbę punktów M.) ? Co ciekawe na stronie Xbox.com on jest niby "gratis", a gdy próbuje pobrać to wyskakuje jakiś error (z menu konsoli też) !

livelog.pl Tydzień z Xbox LIVE 20 grudnia - 26 grudnia