Komentarze do wiadomości: Total War: Warhammer 40K na 6-minutowym materiale. To zapowiedź pokazu dużej bitwy między Gwardią Imperialną i Orkami

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
13.07.2026 14:13
Shadoukira
1
1
odpowiedz
Shadoukira
122
Chill Slayer

Ta gra jak na razie zapowiada się bardzo dobrze. Super to wygląda. Nie mogę się doczekać aż pokażą nam więcej szczegółów na temat tej gry.

13.07.2026 14:34
Morena
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Morena
1
Chorąży

Fani WH40k mają na co czekać, ja do nich raczej nie należę, mi pozostaje czekanie na Medieval 3. Niestety jeszcze sobie poczekam, gra cały czas jest w fazie preprodukcji...

13.07.2026 15:48
Shadoukira
2.1
odpowiedz
Shadoukira
122
Chill Slayer

Morena W moim przypadku ja czekam zarówno na WH40k jak i na Medievala 3. Każda z tych produkcji będzie trochę czymś innym. Ale fakt na Medievala jeszcze sobie poczekamy, bo ta gra to dopiero ponoć bliżej 2030 roku...

13.07.2026 15:37
Flat.earth.truth
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Flat.earth.truth
21
Pretorianin

Na razie wygląda bardzo fajnie, ciekawe tylko czy będzie również budowanie baz i ogólny rozwój na mapie strategicznej jak w innych Total Warach, czy będziemy tylko zrzucani na misje i mapę wojenną.. trochę byłoby szkoda gdyby to tylko w ten sposób wyglądało.

13.07.2026 15:46
Shadoukira
3.1
odpowiedz
Shadoukira
122
Chill Slayer

Flat.earth.truth Ponoć nadal jest budowanie baz i rozwój tak jak kiedyś, ale jeszcze tego dokładnie nie pokazano. Ogólnie to będzie typowy Total War tylko na o wiele większą skalę niż dawniej, gdzie każda planeta to taka mała mapa kampanii (np. planeta składa się z kilku prowincji). Przynajmniej takie są założenia. Na pewno nie będą to tylko bitwy i misje.

post wyedytowany przez Shadoukira 2026-07-13 15:49:37
13.07.2026 16:15
4
odpowiedz
Cyrawn
27
Pretorianin

Czekam i jest to chyba najbardziej pożądana przeze mnie produkcja tego/przyszłego roku :) Warhammer 3 jest świetny a ta część na nowym silniku będzie zjawiskowa.
Oczywiście wyglądam też Medievala 3 ale to już odległa przyszłość.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl