Weź się nie ośmieszaj robiąc takie listy w tym wypadku bez Warcrafta.
Ale zdajesz sobie sprawę że to jego toplista i mógł w sumie w StarCrafta najzwyczajniej nie grać?
A co autorowi nie podpadło w LotV, że jest niżej niż pozostałe składowe Starcrafta 2?
Bo skoro oryginalny Starcraft jest w S, to wygląda to tak, jakby remaster był od niego dużo gorszy. A to w sumie poprawiona grafika i dodatkowa narracja między misjami oraz nowe wersje językowe - w tym pełna polska, której nie było w 1998 r.
W sumie niefortunna nazwa dla galerii, bo tam połowy gier Blizzarda nawet nie ma. W zasadzie jest tylko Starcraft i Diablo + ta ich karcianka.
Gdzie Overwatch? Gdzie Warcarfty z WoWem, gdzie The Lost Vikings i inne starsze gry?
Gdzie Death and Return of Superman? Gdzie Rock n Roll Racing?
Chopy zluzujcie trochę gumę, bo to nie jest lista GOLa, tylko normalnego człowieka. Ma swoje określone preferencje i nie wbił platyny we wszystkie możliwe tytułu ;)
Jest miejsce na opis. Albo zmień nazwę top listy albo dodaj opis, w którym uściślisz dlaczego taki wybór. I nie będzie wtedy nieporozumień...
Możesz edytować listę i dodać opis w każdym momencie.
W sumie takie listy nie są prywatne, skoro się je publikuje i jest możliwość ich skomentowania, z czego oczywiście korzystamy :)
Co do drugiego Twojego zdania to ja to wiem. Wiem, że wybrałem opcję ,,lista publiczna" i nie chodzi o to, że ktoś ją zobaczył, nie przeszkadza mi to. Chodzi o to, że robiłem już wiele takich list, a komentarzy było zero, odzew był żaden, a teraz nagle wielkie poruszenie, bo obcy koleś wstawił swoją listę. Nie bronię nikomu komentować, jedynie śmieszy mnie ciśnienie jakie u niektórych wywołuje czyjaś lista, bo nie ma ich ulubionych tytułów.