Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: To może być jedna z najważniejszych zmian, jakie do serii wprowadzi GTA 6. Interakcje z policja wejdą na nowy poziom

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.08.2026 14:44
zwierz4k
1
odpowiedz
zwierz4k
0
Legionista

Ola, sprowadzenie na siebie helikopterów nie było nie lada wyczynem :)
w gta5 policja była na tyle "łatwa", że jedynie helikoptery potrafiły zakończyć pościg, wystarczyło dobrze się zabunkrować ;)
brakowało mi jakichś inteligentnych jednostek specjalnych, które rzucałyby gaz czy granaty hukowe, brakowało swatu z tarczami czy opancerzonych... w sumie to walka z policją była bardzo monotonna

post wyedytowany przez zwierz4k 2026-08-20 14:47:31
20.08.2026 14:58
2
odpowiedz
Scytowie
1
Chorąży
Wideo

Ale czy będą takie wypasione pościgi policyjne jak w NFS Most Wanted? Na pewno nie..
[link]

20.08.2026 15:29
Rokko
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Rokko
0
Legionista

Przechodziłem dwa razy RDR2 i za ani jednym razem maska u mnie nie działała. 🤣
Musiałem wszystkich w koło mordować, co czyniłem z wielką przyjemnością oczywiście. 😛

20.08.2026 15:33
Felipe
3.1
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Rokko Bo to działa chyba tak, że nikt nie może cie zobaczyć BEZ maski jak ją zakładasz itd. a jeśli już jest zgłoszenie do szeryfa to chyba pod wskaźnikiem poszukiwania jest napisane, czy wiedzą, że to popełnił Arthur/John czy sprawca jest nieznany. Jeśli nieznany i NIE ZOBACZY NAS SZERYF (bo wtedy on widzi nas nawet przez maskę) to jak dobrze kojarzę grzywny nie ma.

20.08.2026 15:39
tailless
4
odpowiedz
tailless
8
Centurion

I właśnie takie podejście mi się nie podoba. W ramach immersji, będziesz się kitrać półgodziny po krzakach, żeby na spokojnie zacząć kolejną misję. Podczas gdy w trylogii 3D mógłbyś mieć na głowie, całą armię, ale wiesz że jesteś w stanie to szybko zakonczyć jeśli tylko uda ci się przemalować samochód

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl