Komentarze do wiadomości: „To kompletnie pozbawione sensu”. Jensen Huang ostro odpowiada liderom biznesu, którzy chwalą się redukcją zatrudnienia dzięki sztucznej inteligencji

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
27.05.2026 10:47
1
1
odpowiedz
pawel1812
82
Generał

Piekło zamarzło. Już nawet Pan Kurteczka śmieje się z kretynów, którzy uwierzyli, że jak LLM podaje przepis na ciasteczka, to już zastąpi pracowników. Kto jak kto, ale Pan Kurteczka dobrze zarabia na tych frajerach.

Czyżby wreszcie zrozumieli, że bez ogromnej rozbudowy bazy klientów indywidualnych, proszących na premium Chacie GPT o przepis na ciasteczka, banieczka im się rozsypie ?

post wyedytowany przez pawel1812 2026-05-27 10:50:24
27.05.2026 11:23
2
odpowiedz
Duoldel_NPC
8
Pretorianin

Via Tenor

Pojechał z RiGCzem :D

27.05.2026 22:29
WolfDale
3
odpowiedz
1 odpowiedź
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Nie wiem czy coś nie mieszam, ale Kurteczka też się nie chwalił że u Zielonych też większość zastąpi AI? Choć może tutaj coś mieszam, ale jedno dobrze zauważone że minimalizacja do granic możliwości pracowników sprawi również mniejsze zyski za sprzedawanie takich technologii.

30.05.2026 16:17
MrArien
3.1
odpowiedz
MrArien
36
Chorąży

WolfDale Próbował, okazało się że tańsi są ludzie, Microsoft chyba też to niedawno odkrył xd.

28.05.2026 13:26
4
1
odpowiedz
Rebe1
13
Legionista

Typ, który sprzedał leśnikom piły narzeka, że Ci zabrali się za piłowanie gałęzi... Ja już nie mogę słuchać kolejnego Pierdololo Papy Jensena.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl