Komentarze do wiadomości: To już pewne: po 28 latach legendarna gra powróci w nowej wersji. Remake Legend of Zelda: Ocarina of Time z przytupem zakończył Nintendo Direct

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.06.2026 22:36
WolfDale
1
1
odpowiedz
WolfDale
98
~sv_cheats 1

Jedyny jasny punkt nudnego Nintendo Direct, druga zasłużona Zelda której należy się remake.

09.06.2026 23:50
WeCreateWorlds
2
odpowiedz
1 odpowiedź
WeCreateWorlds
14
Konsul

Może i ten remake się faktycznie należy i też mi na nim zależy, ale to znów - kolejny po Personie 6 - trailer, który nic nie mówi. Jedynie przez chwilę na końcu widzimy postać Linka, którego wygląda na dość bogaty w detale... ale pytanie - czy tak będzie wyglądała gra?

Może tak jak kiedyś zaczęto krytykować bullshoty, czyli podrasowane albo wręcz niepochodzące z gier screeny, to warto teraz zacząć krytykę takich "bullshit-trailerów" z których nie dowiadujemy się o grze albo absolutnie nic albo bardzo mało.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-06-10 00:09:41
10.06.2026 11:38
Maniek_MDZ
2.1
odpowiedz
Maniek_MDZ
50
Chorąży

WeCreateWorlds nie zgodzę się. jak dla mnie jest tu wszystko co chcę wiedzieć: to, że taka gra wyjdzie i przybliżona data premiery. niczego więcej nie oczekuje, bo to czy będzie miało styl bardziej realistyczny czy bardziej kreskówkowy nie wpłynie w żaden sposób na to, że jest to dla mnie must play.
Inną kwestią są takie "trailery" jak do TES VI, gdzie nie było najważniejszego czyli przybliżonej daty premiery.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl