Nie moge sie doczekać oglądałem ze 3-4 tygodnie temu właśnie https://youtu.be/KY5X0G_05h0?si=1CSrP0SQIg2nVW1f
i wiem że jest na co czekać, będzie super mod.
Znowu te pokraczne 3D ze spowolnieniami i pewnie vatsem ile można. Jak ma być spadkobiercą van buren to rzut izometryczny jak 1 i 2 i SPECIAL a nie takie paskudztwo.
Via Tenor
Wspaniała sprawa. Silnik Betki + dropy fps a do tego to demo. Już się podjarałem.
Tak serio to chociaż pistolet fajnie wygląda.
Wygląda ślicznie, i pewnie sama gra byłaby 100 razy lepsza od tego pożal się pseudo fallouta 3 od beci
To nie jest "Van Buren", a raczej próba przedstawienia tegoż w 3D. Prawdziwy Fallout 3 już powstał, a jego melancholijne, nieprzystępne pustkowia i ruiny sprawiły, że ten surowy klimat bije New Vegas wg mojej prywtanej oceny. Marazm i degrengolada w jednym.
Prawdziwy Fallout 3 już powstał, a jego melancholijne, nieprzystępne pustkowia i ruiny sprawiły, że ten surowy klimat bije New Vegas wg mojej prywtanej oceny.
Co z tego, skoro fabularnie, pod względem questów i postaci New Vegas przebija 3 i to mocno... Lokacje też są bardziej przemyślane od tych z 3... -.-