Komentarze do wiadomości: „To jest coś, czego nigdy wcześniej nie doświadczyliśmy”. Larian Studios zmienia sposób pracy nad nowym RPG fantasy przez porażające ceny RAM i SSD

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
17.12.2025 21:40
Rumcykcyk
1
3
odpowiedz
Rumcykcyk
133
Ojciec Zarazy

Dla optymalizacji gier to będą dobre czasy. Nikt nie zrobi gry która pożre RAM i VRAM bo to będzie strzał w kolano.

17.12.2025 22:59
2
odpowiedz
Cyrawn
23
Pretorianin

Chory świat i chore czasy, również w kategorii hardware ;)

18.12.2025 09:01
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Fakt cena 64gb ram na ebay uk od 250Ł w górę type by mnie interesowało bo mam 32gb na swoim ostatnim lapie, natomiast SSD drive Seagate external 1TB od 70Ł w gorę ssd ceny unormowame wiem
bo kupowałem w marcu kwietniu 2025 roku hdd za 50Ł 1TB external bo rozwalilem starego w trakcie sciągania gry usunołem przez przypadek link zródłowy z pobranych w windows nie z delude który to grę pobierał i dysk w sekundę poszedł do kosza seagte 1TB hdd też.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl