Stary, rozumiem Cię, też nie było mi lekko pisać ten tekst. Przez cały rok żyłem nadzieją, że zobaczymy trailer/teaser, na którym usłyszym głosy Kaina i Raziela.
Liczę że kiedyś doczekamy się porządnego remaku
To przykre,też bardzo lubiłem tę serię sle moją serię którą także uwielbiam to BloodRayne ,ją także opłakuję ,nie widzę szans na kontynuację
Ten artykuł, mnie tak boli, jak wasza kwestia z Dead Shall Rise.
Liczyłem na artykuł, który będzie zawierał garstki researchu, tak się niestety nie stało...
Przez co stawia w świetle Loka jeszcze gorzej.
Nie wspomnieliście kompletnie ważnych szczegółów, takich jak sam fakt że Raina Audron (jedna z najbardziej znanych od lat w fandomie twórca kontentu z LoK'a), która była dyrektorką przy Remasterze, już od swego czasu zaczęła również pracować już w samym sercu Crystal Dynamics, tak samo można powiedzieć o Bazielimie i można się spodziewać jeszcze wielu innych. To dzięki nim, w głównej mierze zaczęliśmy dostawać cokolwiek, w tym grę. I wiadomo że nic nie może mówić publicznie, ale, wydaje mi się, że nie bez powodu dostała by ofertę już tam, gdyby coś miało nie być na rzeczy.
Jeśli chodzi zaś o projekt, który został skasowany, projekt był tworzony w czasach PRZED przejęciem. Projekt był w 2022r. Nie jest to nowy projekt, a można powiedzieć stary. Szczególnie że był robiony w czasach Eidos.
Wiadomość o tym projekcie, nie znaczy kompletnie nic, nic a nic, co do sytuacji LoK, a przypominam, mamy dostać jeszcze encyklopedię itd.
A czy został skasowany? Oczywiście że nie, nikt tego również nie powiedział, ale że został wstrzymany, a po przejęciu wtedy faktycznie mógł umrzeć. Ale to już gdybanie.
Co do samego Dead Shall Rise, tu się zgodzę, choć memy z tego były niezłe, i cały Reddit/Discord z tego żył, więc BYŁY PLUSY
Hej, dzięki za wyczerpujący komentarz, który daje mi trochę więcej nadziei, niż miałem przed publikacją tekstu.
Tylko jedno małe "ale" - mój artykuł jest komentarzem o stanie i emocjach fanów, którzy po prostu grają, a nie o zakulisowych informacjach - te oficjalne pojawiły się parę dni temu i to do nich się odnosiłem.
Cheers!
Pozostaje mieć nadzieję, że Scourge of the Sarafan i The Books of Nosgoth dadzą radę