Śmiesznie będzie jak żadnego DLC nie będzie, a Wy już do encyklopedii DLC dodaliście.
Wszystko wskazuję na to,że jednak będzie, ale co w tych czasach jest pewne na 100%.
Via Tenor
GOL z CDPR znają się już wiele lat, to mogą mieć akurat jakiś realny przeciek na ten temat ;)
@ [Gammorin]
Oby, oby się pojawił. Trochę martwi, że to jednak nie Redzi go tworzą, no ale co będzie, to będzie.
A to wiadomoooo... :>
Śmiesznie będzie jak żadnego DLC nie będzie, a Wy już do encyklopedii DLC dodaliście
No trochę będzie, fakt :D
Ale spokojnie, mamy plan B na wypadek, gdyby przecieki jednak się nie potwierdziły ;)
Oby, oby się pojawił. Trochę martwi, że to jednak nie Redzi go tworzą, no ale co będzie, to będzie.
Jakby nie patrzeć, to po części są to oni. Ludzie tworzą zespół, a u nich jest sporo starych Redsów.
A tak swoją drogą, to w tych całych przeciekach o tym DLC były jakieś informacje na jakim silniku ten dodatek by miał powstawać? na UE5, czy na RedEngine?

Nowy, trzeci dodatek do Wiedźmina 3 oficjalnie zapowiedziany. Premiera globalna dzisiaj o 18:00.
Ja mam trochę informacji od sprawdzonego źródła, ale ostrzegam, spojlery:
- wracają karty z kobietami, co ciekawe, przewidziano mikrotransakcje i możliwość ich kupna dla tych, którzy nie mają szczęścia nawet w grach video
- Płotka umiera na początku gry zabita kijem do krykieta na oczach Geralta
- Geralt będzie miał pitbula, który wygląda jak jamnik
- Akcja nie dzieje się w Zerrikani tylko na Pustyni Błędowskiej
- Yennefer ma pachnieć Panią Walewską
- Dodatek nie będzie miał polskiego języka, bo robi go Fool's Theory
- Gra posiada easter egga; jeśli uzbieramy w ekwipunku Geralta dokładnie 67 mikstur, odpali się animacja, w której macha rękami jak pajac.
- Gra posiada easter egga; jeśli uzbieramy w ekwipunku Geralta dokładnie 69 mikstur, odpali się animacja, w której...
- Ciri przenosi się w czasie i przestrzeni, ląduje w lesie i zamiast biesa i leszego widzi napierdalajacego się prezydenta z kolesiami bez koszulki
Pamiętajcie, że to plotki i mogą się nie sprawdzić, chociaż IMO brzmią całkiem prawdopodobnie.
Jeśli rzeczywiście coś takiego ma wyjść, to najlepiej byłby, gdyby miało samodzielny charakter, ale pewnie nie ma co na to liczyć.
Zaraz marzec i nadal cisza. Jeżeli ten dodatek miałby rzeczywiście wyjść w maju, to myślę, że już by zaczęli o nim mówić.

NateTheHate2 to znany branżowy insider, który w przeszłości trafnie informował m.in. o ostatnim State of Play, remasterze Obliviona czy remake’u Silent Hilla 2. Zapytany na platformie X o to, czy trzecie DLC do Dzikiego Gonu naprawdę powstaje, odpowiedział po prostu: „Tak, powstaje”.
No ciekawy jestem, może rzeczywiście premierę ogłoszą tak znienacka jak w przypadku Obliviona.