Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: The Dark West

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.06.2026 22:01
WeCreateWorlds
1
odpowiedz
WeCreateWorlds
15
Konsul

Od 10 czerwca demo tej gry, jeśli kogoś interesuje. Mnie z pewnością, Diablo na dzikim zachodzie chyba jeszcze nie było grane.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-06-06 22:08:20
07.06.2026 10:22
PersonifikacjaCienia
1.1
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
41
Brat

WeCreateWorlds No ciekawe, nie powiem, że nie. Pytanie czy rozgrywka oparta głównie o broń palną to dobre rozwiązanie.

07.06.2026 10:25
WeCreateWorlds
2
odpowiedz
1 odpowiedź
WeCreateWorlds
15
Konsul

Zobaczymy, w PoE 2 strzelanie z kuszy było dla mnie o wiele przyjemniejsze niż walka w zwarciu, więc da się to zrobić dobrze :)

07.06.2026 10:27
PersonifikacjaCienia
2.1
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
41
Brat

WeCreateWorlds No tak, ale w PoE masz wybór, ja się właśnie zastanawiam, czy tu nie zabraknie właśnie takiej swobody wyboru.

14.06.2026 15:22
WeCreateWorlds
3
odpowiedz
1 odpowiedź
WeCreateWorlds
15
Konsul

Czy ktoś z Was zdążył ograć to demo?

Ja byłem tą grą bardzo zainteresowany, ale w tygodniu przegapiłem. Zanim zdążyłem sobie
przypomnieć - demo zdjęli i wydali komunikat, że są świadomi pewnych wad dema.

Ale z kilku gameplayów, które widziałem wyglądało ok. Co poszło nie tak? Technikalia?

14.06.2026 18:46
PersonifikacjaCienia
3.1
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
41
Brat

WeCreateWorlds Nie osobiście, ale dostałem info, że demo jest niestabilne (pierwsze wywalenie zaliczyło już przy włączeniu), w trakcie są mega spadki i czasem ładowanie trwa zauważalnie długo. Poza tym występują problemy w menu z reakcją (głównie przy zmianach przy apply/save i dodatkowe okienko potwierdzające). Z takich zwykłych rzeczy, to postać się ślizga po planszy jak po lodowisku łyżwiarz, pociski nie siadają na przeciwnikach (wystrzały brzmią dobrze, efekty są ok, ale reakcje wrogów są zerowe, chyba że broń/karty mają effekt). Nudy, bo masz same pukawki, które różnią się częstotliwością wystrzału i obrażeniami i strzelby polem rażenia. Postaci(klasy) są póki co przewidziane trzy i zdaje się, że rozróżnia ich efektywność działania na zasięgu krótki/średni/daleki.

14.06.2026 19:06
WeCreateWorlds
4
odpowiedz
1 odpowiedź
WeCreateWorlds
15
Konsul

Dzięki, zdaje się więc, że wypuścili za wcześnie.

14.06.2026 19:34
PersonifikacjaCienia
4.1
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
41
Brat

WeCreateWorlds Ja to nie rozumiem, czemu zdecydowali się na demo. Przecież i tak wchodzą we wczesny dostęp. Demo jest spoko, jeżeli mają już coś zrobione i nie trzeba za bardzo kroić projektu. A tutaj dalej mają mnóstwo rzeczy do dogrania, więc mogli zrobić zwyczajne playtesty.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl