Przecież to woke flop, samo 10/10 od IGN pokazuje żeby trzymać się z daleka. Gra ma peak graczy 1500 na steam, żadna gra pozytywnie odebrana przez IGN nie okazała się od lat dobra.
Przyjemna gierka, fajna odskocznia od większych tytułów. Playlista z gry jest na spotify [link]
Żałośnie się czyta te komentarze osób które nie mają pojęcia o grze, ale trzeba plunąć jadem. Dobrze że choć Chomik napisał coś z sensem.
Gdzie tam widziałeś woke? Zagraj i dopiero oceniaj.
Słuszne podejście, nikt z chociażby minimalnym poczuciem smaku nie powinien nawet dotykać gier które dostają 10/10 od IGN. Przecież ta gra to hipsterska wizja bananowego okresu dojrzewania w Ameryce.
Gra na jeden wieczór. Mi całość zajeła 3-4 godziny. Gra kosztuje 60 zł na Steam, więc aż takiej tragedii nie ma. Jest też dostępna w GamePass. Tytuł ma świetny soundtrack - ponad 20 utworów z których zrobiłem swój własny Mixtape. W całej grze brakowało mi zajmującej historii - jest to poniekąd hołd złożony latom 80-90. Aczkolwiek raz czy dwa się uśmiechnąłem. Plus oczekiwałbym więcej gameplayu, którego tutaj jest zbyt mało.
Takimi tytułami sprawiacie, że jeszcze bardziej krytycznie podchodzi się do gier.
Smutna rzeczywistość dzisiejszego internetu.
Nie, nie zgadzam się z tym, co napisałeś. Ludzie (a przynajmniej ja) są już zmęczeni clickbaitem. Prędzej czy później zawsze wraca się do miejsc, gdzie szanuje się czas czytelnika.
Internetem żądza algorytmy. Co z tej garstki powracających, jak większość ruchu w serwisach contentowych to Google Discover. Żeby do niego trafić to trzeba robić takie tytuły.
Gwarantuje Ci, że autorzy też ich nie lubią. Tylko to nie jest ich wybór. Muszą takie być, żeby się załapać do Discover. Google latami uzależniał od siebie zarówno użytkowników jak i twórców. Teraz przy pomocy AI Mode i Overviews przekręcił wajhę w swoją stronę.
Nie ma IMHO tutaj złej woli, raczej rozpaczliwa walka o przetrwanie... Pewnie za jakiś czas to się ułoży, ale na ten moment czasy są ciężkie.
Juz wolałbym żyć w zgodzie sam ze sobą i trafić z tekstem do 10 osób niż napisać flopa dla mas, którego nikt całego nie przeczyta.

Sobota wieczór, w ten hit gra lekko ponad 2000 osób.
Po raz kolejny, zajmijcie się rzetelnym dziennikarstwem, a nie pisaniem głupot.
A IGN to ściek.
Ale wiesz że to gra indie więc nikt nie oczekuje po niej 100 k graczy jednocześnie? Po za tym ludzie grają w to też na innych platformach.
Sam kupiłem na PS5 i skończyłem. Gra na 4-5 godzin ale mnie buja i dużo dobrej muzyki do posłuchania.
To nawet nie jest gra, jak to może mieć 10/10. To bardziej film interaktywny i do tego słaby.