Z tego kilka wniosków:
1) Hadar będzie po W4 i C2 więc to 203x.
2) Będzie korzystał z doświadczeń tych gier.
3) Marka własna... pierwsza, choć w ogóle to marka nr 3. Być może inny setting, żeby zdywersyfikować magię z jednej, a cyberwszczepy z drugiej. Współczesność? Walka wręcz? Obstawiam współczesność.
Jeszcze jedno. Nazwa projektu. Hadar, jak tu mi podpowiada AI ma 4 możliwe znaczenia:
Astronomia: Gwiazda w gwiazdozbiorze Centaura (znana też jako Beta Centauri), która jest jedną z najjaśniejszych gwiazd na nocnym niebie.
Język hebrajski: Imię męskie oraz słowo oznaczające „blask”, „chwałę” lub „wspaniałość”.
Paleoantropologia: Stanowisko archeologiczne w Etiopii, słynące ze znalezisk skamieniałości wczesnych hominidów, w tym słynnego szkieletu „Lucy”.Gry wideo:
W uniwersum gry RPG Dungeons & Dragons Hadar bywa opisywany jako pradawna, kosmiczna istota lub gwiazda pożerająca energię (często przywoływany w zaklęciach czarnoksiężnika).
Czy takie spekulacje mają sens?
Coś mi się wydaje, że to będzie gra spaceopera/sci-fi sądząc po tym co ci AI powiedziało o nazwie Hadar.
Hadar to nazwa gwiazdy. CDP używa nazw gwiazd i gwiazdozbiorów jako nazw kodowych swoich projektów:
Polaris - Wiedźmin 4
Orion - Cyberpunk 2
Sirius - Niezapowiedziana gra MP w uniwersum Wiedźmina
Hadar - ???
To jednak nie ma nic wspólnego z ich tematyką.
Rozumiem chęć spalania tokenów, ale generowanie zdjęć udających siedzibę CD Projekt RED jest chyba jednak lekkim oszukiwaniem czytelników. Zwłaszcza, że żadne z miejsc w środku nie przypomina tego tworu.
No i ten piękny "Wild Nunt" zamiast "Wild Hunt"...
Pytanie, czy CDPR zateasuje w jakiś sposób tego Hadara. Np. wypuszczając coś w tym uniwersum jako niezapowiedziany mały projekt.
Ale jak to. Przecież na każdym kroku powtarzacie, że gracze mają już dosyć otwartych światów a CDP Red idzie w tę stronę? To chyba okropna informacja dla graczy? ^^
Ja jestem zdania, że gracze są różni i lubią różne doświadczenia i wyraźnie widać, że tak jest. Dlatego za idiotyczne uważam powtarzanie głupot nie mających związku z rzeczywistością.
Proszę przeczytaj jeszcze raz i napisz w jaki sposób wrzucam wszystkich do jednego koszyka, inaczej tylko rzucasz słowa w wiatr, tak bez żadnego pokrycia w rzeczywistości przez co wychodzisz na manipulanta. Nie udowodnisz, czyli manipulujesz. A nawet wpadłeś, pisałem tylko "ludzie" czyli luźno i ogólnie, a ty mi to wypominasz, ale samemu piszesz też "wszystkich ludzi" co już nie jest tym samym i znaczy też, że wiesz, że jest różnica. Zrozumiałbym gdybym napisał "wszyscy ludzie", ale tego nie zrobiłem, bo docelowo nie chodziło o wszystkich jak to sugerujesz. Ciekawi mnie próba udowodnienia takiego debilnego oskarżenia, czekam.
I proszę cię, piszesz, że ja piszę bzdury, a to ty sam pod wpływem emocji piszesz bzdury mocno przekręcając cudze słowa, tak więc serio podejdź do tego na spokojnie, bo się ośmieszasz.
"Nawet nie wiesz co napisałeś" na pewno? Przecież sam zaliczyłeś wpadkę, ty mi wypomniałeś o wrzucaniu do koszyka, a jednocześnie ty sam sprecyzowałeś, że pisałem o wszystkich ludziach, podczas gdy ja pisałem dość ogólnie i luźno o ludziach i nawet nie napisałem "wszyscy ludzie", tylko samo "ludzie". Więc to świadczy, że doskonale wiesz o tym, widzisz różnicę, a to znaczy, że świadomie manipulujesz albo sam nie wiesz co piszesz.
"Napisałeś bzdurę, że niby nie lubią i teraz wycofujesz się rakiem. Hipokryzja lvl expert." tak tak, a teraz ochłoń się i na spokojnie do tego podejdź. Chcesz się ośmieszać to droga wolna. Mówisz, że hipokryzja, a sam przekręcasz wszystko co tylko się da tylko z powodu swoich emocji.
Próbujesz wybronić się z tej wpadki, która pokazała, że doskonale wiesz o co mi chodziło i świadomie przekręcasz moje słowa? No cóż, nie wychodzi ci, chcesz to brnij w bagno i ośmieszaj się śmieszną manipulacją, choć wiadomo co ty naprawdę robisz i na twoim miejscu bym się wstrzymał.
Było nie srać się takim debilnym oskarżeniem, którego nie da się udowodnić, to byś nie miał teraz kłopotu, a tak teraz szukasz debilnego wyjścia z tej wtopy, bo wyszedłeś na żałośnego manipulanta co w emocjach przekręca cudze słowa i rzuca oskarżenia. No, mądre to nie było.