Komentarze do wiadomości: Szukałem najlepszej listwy zasilającej, znalazłem złoto. Koniec z plątaniną kabli i brakiem stylu za ok. 100 zł na Amazonie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
09.02.2026 15:07
DarthMadara
1
odpowiedz
DarthMadara
2
Chorąży

Hmm ciekawa... a mam 2 pytania czy ma bezpiecznik, i czy bezpiecznie z niej ładować telefon z USB (bo ładowarki mają zabezpieczenia i obsługę różnych standardów) bo podjerzewam że jakość tej wbudowanej ładowarki USB jest zbliżona do taniej chińszczyzny.

09.02.2026 15:21
Krzyslewy4
1.1
Krzyslewy4
20
Legionista

GRYOnline.pl

DarthMadara Listwa ma zabezpieczenia przeciwprzepięciowe i przeciążeniowe. USB działa w standardach PD/QC, więc jest bezpieczne do ładowania telefonu, choć traktowałbym je raczej jako wygodny dodatek niż zamiennik topowej, markowej ładowarki.

09.02.2026 15:56
neXus
1.2
neXus
257
Fallen Angel

Mam tą listwę. Bardzo dobry organizer za komputer z portami usb do ładowania telefonu i zegarka. Mimo wyglądu na zdjęciu "chińszczyzny" jest zrobiony z konkretnego plastiku i wykończony aluminiową blaszką na górze.
Co nie zostało opisane w artkule - każde gniazdo, łącznie z tymi usb, ma mozliwość odłączenia oddzielnym przyciskiem zasilania.
Ja tam jestem z niej zadowolony

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl