Bez materiałów na wasze smartfony nie stworzę modelki AI do której będziecie fpać. Albo muzycznego zespołu który jest top 1 na spotify (wiadomo ludzie gwno w mózgu to nalepiej i najprzyjemniej sie robi hajs na takim plebsie odczepionym)
Zapraszam wszystkich płacących onlyfans totalnych przegrywów do finansowania MNIE. To ma sens ponieważ będę bogaty a płacący za takie treści to i tak taki pantofelek społeczny
(jeśli ktoś nie zrozumiał, bo jego neurony nie pracują już bez użycia chata gpt. To niech nie zwleka i działa bez myślenia JUŻ TERAZ!)
Poza tym nie mogę się oprzeć i polecę Tobie muzyka o ksywie "REN" jeśli szukasz na spotify artystów na poziomie.
Dokładnie ta ilość już przebija 100mln dolarów rocznie - 400mln zł. Więc myślę że jest tu sporo totalnych frajerów :D
Co do muzyka to słyszałem go kiedyś.
Jakie napędzamy ? Płacisz za korzystanie z AI ? Bo ja nie i nie zamierzam... W tym roku banieczka na AI sie zakończy, bo za mało osób wykupiło abonament i firmy muszą ciąć koszty, żeby nie pobankrutować zanim zaczną wychodzić na prostą...
Telefon to nic znaczącego, reszta w sumie na razie też.
Choć przydał by się jakiś sdd external do lapa bo 1TB trochę mało.
W ogóle fajny obrazek. Jak się nie mylę po prawej to s24 Ultra (kanciasty i miałem), a ten po lewej to nie mam pojęcia co to? S26 nie ma obłych boków. Wygląda jakby był używany z 6 lat :)
Ja jeszcze czekam do 2027 roku by kupić telefon z wymienną baterią, który potem starczy mi już pewnie na następne 8-10 lat (o ile dożyję i zakładając że się nie uszkodzi).
Wymienną czyli jaką? Przecież dyrektywa UE mówi tylko o dłuższej żywotności żeby średnio nie wymieniać telefonu co 1-2 lata czyt.: nie licząc korporacyjnego kombinowania i kruczków prawnych to będą to 3 lata ŚREDNIO NA 450 MILIONÓW LUDZI. Mówi także o tym żeby było mniej elementów na sztywno trzymających baterię WEWNĄTRZ telefonu czyt.: żadnych otwieranych telefonów i wymiany baterii jak kiedyś, a jedynie ciut mniejszy koszt robocizny w serwisie przy wymianie. Do tego dochodzi jeszcze unifikacja narzędzi do naprawy czyt.: mniejsze koszta dla serwisów przy wymianie rzędu może kilku%.
To wszystko. Radzę weryfikować wiadomości.