"okreslanej mianem zbawcy mmo", "przeciwnik wowa", "nowy król" konimczne jest to ze gracze tego tak nie nazywaja tylko wy piszacy artykuły, a potem sami siebie podbijacie "określanej"?
Przecież koleś był jednym z 2 właścicieli co niby sam się sabotował to się robi coraz bardziej śmieszne XD
To nie jest zaden sukces tylko standardowa procedura.
Co byscie wiedzieli gdybyscie zjechali na reddicie nizej niz op (mowie do autora newsa).
W ciagu ostatniego miesiaca wyszlo tyle kwiatkow na Sharifa, ze na ten moment jest calkiem prawdopodobne ze skonczy w wiezieniu.
Wszystko co mowi Sharif to wielksze lub mniejsze klamstwo. Do tego aktywie cenzuruje informacje o sobie i sprawie w internecie (jest min modem na reddcie AoC), co jest niezgodne z nakazami sadu.
Ashes od Creation to Scam? Kupiłem grę za 42 euro - pogralem w nią ponad 100 godzin (kontentu było na dużo więcej ) i bawiłem się świetnie . Świeży Resident Evil Requiem koszt 70 euro gra na 8-10 godzin a po kilku dniach dowiadujemy się , że gra została pocięta specjalnie żeby sprzedać ja zaraz 2 raz. Co tu jest scamem ?