Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Strategia Total War: Warhammer 3 odpowiada na krytykę graczy Lords of the End Times. Granie Nagashem stało się łatwiejsze

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
10.10.2026 09:07
Ku'gath
1
odpowiedz
Ku'gath
141
Ojciec Zarazy

Dla mnie Nagash był trudny w początkowej i środkowej fazie. Wojnę wypowiedział mi Manfred, z południa TikTak, z góry Skarbrand a z lewej Repanse de Lyonesse. I co ciekawe przez prawie 100 tur walczyłem z Manfredem. Ogólnie teraz Wampiry są OP i potrafią zrekrutować kilku Lordów w ciągu jednej tury z 20 jednostkami. Mają takich Lordów 3-4-5 i biegali wkoło mnie na pustyni, a mnie było stać na dobrą armie Nagasha i Arkhana z jakimiś szkieletami. Prawie wszystkie bitwy musiałem rozgrywać ręcznie bo większość na automacie to zdecydowana porażka. Kiedy lizałem rany i regenerowałem wojska to Manfred już wystawił 2 lordów z 20 jednostkami.

Zagrałem już kilkanaście kampanii i przeważnie Vlad, Neferata, Manfred, Helman Ghorst i Wybrzeże Wampirów dominuje na mapie.

post wyedytowany przez Ku'gath 2026-10-10 09:13:10
Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl