Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Strategia Total War: Warhammer 3 niebawem otrzyma „największe w 10-letniej historii serii DLC”. Ostatnia gwiazda Lords of the End Times przynosi datę premiery

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
13.08.2026 19:13
Ku'gath
1
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Miało być na wakacjach.

DLC już kupione. Pewniaczek na zbliżające się chłody :)

post wyedytowany przez Ku'gath 2026-08-13 20:41:30
13.08.2026 21:30
2
1
odpowiedz
tomash79
23
Chorąży

Nosz kurde, w końcu! Boris Todbringer! 👏👍

14.08.2026 07:08
3
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Inquerion
58
Generał

Warhammer to wielka dojna krowa CA.
Fani tego uniwersum kupią wszystko.
A z rok temu był "wielki" bojkot CA że wydają zabugowane, niedorobione DLC w wysokich cenach. Pokrzyczeli, ponarzekali i zapomnieli.
Gracze mają pamięć złotej rybki. I korpo to wie.

14.08.2026 08:19
Diabeł z Caroc
3.1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Inquerion Wymień drugą grę (poza Stellaris), która jest taką ultra-piaskownicą i ma tyle totalnie innych od siebie kampanii, będąc w lepszej kategorii cenowej. Mam w tej cenie w samym Wh3 1200 h, tymczasem ludzie kupują 8-godzinną Pragmatę za 300 zł, więc nie czuję się wydojony.

A z rok temu był "wielki" bojkot CA że wydają zabugowane, niedorobione DLC w wysokich cenach.

To robili fantaści pokroju LegendTotalWar i jego akolitów - wiadomo było, że CA nie naprawi silnika, na którym działa gigatona zawartości, bo to praktycznie niemożliwe. Co zabawne, LtW i jego fani są mistrzami w glitchowaniu tego silnika, więc "nie podobają mi się błędy, ale będę je do cna wykorzystywał".

14.08.2026 10:09
Ku'gath
3.2
2
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Jakby olali W3 już dawno to dzisiaj byłaby to taka średnia gra z małą zawartością. Dla mnie każda nowa jednostka, każdy lord, każda nowa mechanika ma znaczenie bo jak opalam jakąś frakcję to mam 5 sposobów na zagranie.

14.08.2026 08:11
Diabeł z Caroc
4
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Zawsze nie miałem problemu z selekcją, ale teraz same hitowe kampanie :/

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl