Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Strategia Total War: Warhammer 3 dostanie olbrzymią aktualizację 9.0, która zupełnie odmieni Wampirzych Hrabiów i wprowadzi nowego legendarnego lorda

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
17.08.2026 19:46
Ku'gath
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Biere w ciemno ! :D

17.08.2026 20:07
Gimemoa
2
odpowiedz
Gimemoa
22
Konsul

Opis Neferaty to praktycznie to co kiedyś pisałem, że przydałoby się zrobić jako frakcję w grze. Ale trafiłem :D

17.08.2026 20:49
USSCheyenne
3
odpowiedz
USSCheyenne
3
Pretorianin
MAX

Jedno słowo... BRETONNIA! Czy ja się doczekam reworku Bretonni...?

17.08.2026 21:04
4
odpowiedz
3 odpowiedzi
Hegeto
11
Centurion

Lubię WH, ale może ktoś się nie zgodzi że mną gdy powiem że sega jak to oni przeginają. Fajnie, że dają coś nowego, ale co chwilę trzeba kupować coś nowego do TW. Mam wrażenie, że oni lubią projekty, gdzie mogą doich markę i co chwilę chcieć pieniądze od graczy zamiast dać nam coś gotowego i ew grubsze dlc

17.08.2026 21:18
Gimemoa
4.1
odpowiedz
Gimemoa
22
Konsul

Hegeto Szczerze? Mam wszystkie DLC (tak wiem, wariat), ale większością frakcji nawet nie grałem. I z tej perspektywy powiem, że nie musisz mieć wszystkiego. Bierzesz te frakcje, które pasują pod twój styl grania.

17.08.2026 21:37
Ku'gath
4.2
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

DLC i tak wychodzą dosyć rzadko więc ten koszt 30 zł, 15 zł lub czekanie na promocje -50% to w zasadzie kolejne setki godzin grania w cenie paczki fajek czy kebaba.

18.08.2026 09:49
4.3
odpowiedz
Asmodeus
59
Legend

Hegeto co chwilę trzeba kupować coś nowego

Ktos cie kijem oklada jak nie kupisz?

17.08.2026 22:23
Cyrawn
5
1
odpowiedz
Cyrawn
29
Konsul

Moja ukochana gra, wciąż żywa :) , uwielbiam ten tytuł a zmodowany około 200 modami z Workshopa jest lepszy niż stołowe figurki.

18.08.2026 08:45
Diabeł z Caroc
6
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Chyba nie pociągnęli tematu Neferata vs Khalida :/

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl