Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Steam Machine nie będzie jak PlayStation i Xbox. Valve mówi wprost: „Ograniczanie miejsc, w których ludzie mogą grać w grę, nie wydaje się dobrym rozwiązaniem”

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
20.07.2026 21:17
1
odpowiedz
AkustycznyDinozrawr
5
Legionista

Nie zachęcają mnie exclusivy. Gierkę sobie ogram prędzej czy później, a do tego czasu gier interesujących są setki. Jak nie wyjdzie na PC to ogram na emulatorze. Dużo bardziej zachęca mnie taka otwartość. Mam PlayStation i Nintendo, ale od dawna zjailbreakowane - przez polityke Sony oraz Nintendo straciłem do nich zupełny szacunek, stąd też nie zamierzam wydawać na gry od nich. Gdyby steam wydał swoją prawdziwą konsole a nie mini pc, to mógłbym dumnie powiedzieć, że to jedyna konsolka jakiej nie mam ochoty modowac.
Ps, Microsoft też *****. Mam Xboxa ale czeka na czasy kiedy dałoby się go zmodowac. Do tego czasu jest tam tylko kilka gierek które kupiłem dla rodziców na działkę.

20.07.2026 21:50
starkillah64
2
odpowiedz
starkillah64
99
Peacemaker

Właściciel Steam nie zamierza wypuszczać ekskluzywnych tytułów na swoje urządzenia.
A jaki to miałoby mieć sens? Jak to możliwe że dziennikarz którego wysłano żeby rozmawiać z Valve nie rozumie że Steam Machine to jest po prostu PC, na którym da się normalnie postawić Windowsa i że można sobie złożyć coś takiego samodzielnie (tylko w innej obudowie).

20.07.2026 23:26
hardcoholic
3
odpowiedz
hardcoholic
163
Generał

Valve – najdroższy sprzęt retro na rynku. Lepiej, żeby dodanie do SteamOS porządnych sterowników do kart Nvidii i obsługi antycheatów nie zajęło tyle, ile produkcja HL3, inaczej nici z dual boota na głównej stacji :p

20.07.2026 23:49
WolfDale
4
1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

No to nie będzie Half-Life 3 i wiem że się powtarzam, ale gdzie się podziali Ci co głosili że to już?

21.07.2026 00:16
5
1
odpowiedz
Tasdeadman
72
Generał

Solidne wyniki sprzedażowe to jest około 10x niższa sprzedaż tygodniowa niż miał Xbox One który był uważany za porażkę sprzedażową xD
Ale fakt, sukcesem sprzedażowym jest to, że ktoś to w ogóle kupuje.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl