Niesamowity timing ! Zalewie tydzień temu rozpocząłem swoją przygodę z tym tytułem. Przycinanie kamery strasznie często występuje podczas walki, zazwyczaj zaraz po rozpoczęciu jest od razu zawieszenie kamery. Naprawdę nie mogę uwierzyć, że trafiłem na idealny moment, aby ograć ten tytuł :D
Obyś się nie zawiódł jak ja. Według mnie to bardzo kiepska gra, poprawna politycznie, okropnie zoptymalizowana do tej pory (mam rtx 5080), z debilnymi aktywnościami pobocznymi i koszmarnym backtrackingiem. To sa oczywiscie moje odczucia.
No i po pierwszej części myślałem, że tej naszej murzynki-mentorki nie da się zrobić brzydszej. Ależ mnie twórcy zaskoczyli w drugiej części, robiąc ją dodatkowo na łyso xD
Tacy jak ty w każdej grze bawią się doskonale powiedziałbym ci dlaczego tak jest ale mógłbyś się czuć obrażonym za stwierdzenie faktów.
Guitarzero - następnym razem masz się źle bawić grając w gry bo Panu Dareczkowi śnią się po nocach lpgt i czuje się prześladowany.
Tak zrobię, a teraz przepraszam Dareczka, bo przeze mnie i takich jak ja wróciły mu jakieś fleszbeki, które prawie pomógł mu przezwyciężyć terapeuta.
Nie oceniaj ludzi po tym, czy się w czymś dobrze bawią czy nie. Nie jesteś pępkiem świata, by dyktować ludziom ich gust, oraz to, w czym mają się dobrze bawić. Gra Ci się nie spodobała? spoko, napisz swoją ocenę, wyjdź z tego newsa, albo zostań, lecz nie narzekaj i nie siej fermentu ludziom, którym gra się podobała. Trochę klasy.
Nie ma czegoś takiego jak gust, jest po prostu to jak ktoś bardzo ma niezdrowy organizm przez brak ruchu i niedbanie o siebie po czym gry traktuje tak samo jak inne uzależnienia typu od alkoholu, proszków, hazardu, słodyczy.
Gdyby człowiek miał inne zajęcia to zapewniam cie, że szkoda byłoby komukolwiek czasu aby go marnować siedząc przed ekranem i łykając każdą papkę.