Komentarze do wiadomości: Star Wars Jedi: Survivor wreszcie bez irytującego przycinania kamery, ale nie dzięki studiu Respawn

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
02.03.2026 00:17
1
odpowiedz
koki
3
Junior

Niesamowity timing ! Zalewie tydzień temu rozpocząłem swoją przygodę z tym tytułem. Przycinanie kamery strasznie często występuje podczas walki, zazwyczaj zaraz po rozpoczęciu jest od razu zawieszenie kamery. Naprawdę nie mogę uwierzyć, że trafiłem na idealny moment, aby ograć ten tytuł :D

02.03.2026 00:54
1.1
1
Akuzativ1994
28
Konsul

Obyś się nie zawiódł jak ja. Według mnie to bardzo kiepska gra, poprawna politycznie, okropnie zoptymalizowana do tej pory (mam rtx 5080), z debilnymi aktywnościami pobocznymi i koszmarnym backtrackingiem. To sa oczywiscie moje odczucia.
No i po pierwszej części myślałem, że tej naszej murzynki-mentorki nie da się zrobić brzydszej. Ależ mnie twórcy zaskoczyli w drugiej części, robiąc ją dodatkowo na łyso xD

post wyedytowany przez Akuzativ1994 2026-03-02 00:59:35
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl