Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Star Wars Jedi 3 i KOTOR Remake szybciej, niż myślimy? Informator ujawnia, kiedy mogą zadebiutować kolejne gry z uniwersum

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.10.2026 13:06
CyxVonTrix
1
2
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Pretorianin

Fallen order byl okej grą, ale dwojka mnie juz wynudzila, nawet jej juz chyba nie skonczylem, wieć na trojke jakos specjalnie nie czekam.
Remake Kotora za to biore od razu, jedna z niewielu gier ktora rzeczywiscie zasluguje na odswiezenie.

05.10.2026 13:09
PanDaneX
2
odpowiedz
PanDaneX
24
Generał
PLUS

nie mogę się doczekać Star Wars Jedi 3

05.10.2026 13:25
3
2
odpowiedz
Szumnyj
19
Centurion

Eh taki remake Jedi Outcast też bym chętnie przyjął ...

05.10.2026 13:39
cycu2003
4
odpowiedz
cycu2003
271
Legend
MAX

Jak te gry wyjdą w ogóle to już będzie dużo. Marka nie ma coś szczęścia z grami tego typu jak te dwie.

05.10.2026 13:46
JakubOrion
5
odpowiedz
JakubOrion
51
Pretorianin

Może na gali The Game Awards. Dowiemy się coś o KOTOR Remke albo jedi 3 ja też bym chciał odświeżone wersje jedi outcast lub academy :) ale to tylko marzenia 😎 😍😁

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl