livelog.pl: Sprawdź demo gry Forza Motorsport 4 na Xbox LIVE

Forum Inne Gry
Odpowiedz
03.10.2011 14:41
1
odpowiedz
Chiczkok
73
Pretorianin

livelog.pl: Sprawdź demo gry Forza Motorsport 4 na Xbox LIVE

Właśnie ściągam :) zobaczę jak spisuje się Subaru heh minus taki że nie posiadam kierownicy :/

03.10.2011 15:38
👍
2
odpowiedz
Chiczkok
73
Pretorianin

Przejechałem już kilka wyścigów i stwierdzam że gra ląduje na mojej półce :) ustawienia na symulacji z wyłączonymi asystami jedynie automatyczna skrzynia biegów bardzo dobrze steruje się na padzie jedynie miałem problemy z okiełznaniem Cougar Eliminator :) kolejna gra i nieprzespane nocki na Live :D bym zapomniał o oprawie graficznej która prezentuje się bardzo dobrze polecam każdemu

03.10.2011 15:39
3
odpowiedz
Yaboll
141
Generał

Moje pierwsze odczucia po Demie są takie że nie jest ani gorzej ani lepiej. Po prostu to co było tylko w lepszej oprawie graficznej.

03.10.2011 15:53
Michał Raven
4
odpowiedz
Michał Raven
83
Jeremy Clarkson

W demie Forzy 4 znajdziemy cztery samochody: Kia cee'd, 1970 Mercury Cougar Eliminator, 2011 Subaru WRX STI oraz 2011 Ferrari 599 GTO.

Dlaczego w moim demie nie ma Kia cee'd, a zamiast Ferrari 599 GTO jest Ferrari 458 Italia?

03.10.2011 16:56
fisherfighter
😃
5
odpowiedz
fisherfighter
53
Szalony drajwer

Demko wyczesane w kosmos. Szkoda, że ma w nim więcej aut, tras i możliwości zmiany ustawień.

03.10.2011 17:18
6
odpowiedz
alhaszasz
113
Generał

no ładna gra ,póki co demko XBL

03.10.2011 20:33
7
odpowiedz
Lyotvor_NPC
182
Senator

argh, moglo byc tak pieknie, a znow mamy niewylaczalna asyste prowadzenia, nawet w trybie symulacji:
http://www.forzacentral.com/forum/forza-motorsport-4/37250-demo-simulation-steering-still-assisted.html

04.10.2011 08:15
8
odpowiedz
Yaboll
141
Generał

U mnie w Demie też nie było samochodu Kia, ale ogłem sobie pojeździć autami BMW i Pagani.

04.10.2011 09:29
9
odpowiedz
Galihad_NPC
134
Legend

Demo mi się podobało, chociaż szału nie ma w temacie modelu jazdy.

Twórcy się ciągle nie mogą zdecydować, czy pójść w hardcore, czy casuali, z ostatnio ogrywanych gier mam skojarzenie z Shiftem. Mianowicie podsterowność auta takiego jak Subaru doprowadzające do uślizgów. Po odpuszczaniu gazu auto zachowywało się trochę jak w innej grze z serii NFS - Hot Pursuit. To tak na gorąco po 2 rundkach z Subaru i jednej z Ferrari - potem się zobaczy, jak reszta. Gra na pewno będzie świetna jeżeli chodzi o zawartość, podoba mi się patent ściągnięty z autologa - Rivals. Wersja LE zamówiona i pewnie sporo pogram.

Moje subiektywne zdanie jest na razie takie, że wolę model jazdy GT5 i Shift 2

04.10.2011 11:33
10
odpowiedz
Ceicob
5
Junior

Demko super, gra będzie kupiona pierwsza w kolejności teraz u mnie. Szkoda tylko że nie można oblukać Autovisty :( Mam Kinecta i co? I nic :( Ale gra jest MEGA!!

07.10.2011 19:19
hansatan
11
odpowiedz
hansatan
70
Generał

Szczerze powiedziawszy to mam mieszane odczucia, co prawda w Forze 3 grałem tylko w demo, ale nie widzę zbyt wielu różnic w systemie jazdy (w serii był tylko przeskok pomiędzy dwójką i trójką tam to się działo), choć szczerze powiedziawszy to chyba jednak model jazdy z drugiej części najbardziej mi odpowiadał, czułem samochód, tutaj wszystko jest trochę "klockowate"... nie wiem, czemu ale nawet to Ferrari jakoś dziwnie jeździ... Pożyjemy zobaczymy oczywiście bez kierownicy gry nawet nie ma co ruszać, bo robi się z tego NFS... no i jeszcze jedna kwestia kiedy w końcu Turn10 da możliwość w demach swoich produkcji ustawić kierownice itd., te ustawienia defaultowe są beznadziejne...

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl