Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Spowiedź gracza — Sevek007

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
06.10.2026 17:33
Sevek007
1
odpowiedz
Sevek007
108
Everybody lies

Mam nadzieję, że nie złamałem żadnych zasad umieszczając Mafijkę trzy razy (choć mogłem cztery!) xD
Co do "klasyka, którego nie znam), mógłbym tam umieścić jeszcze multum innych tytułów, ale niech będzie ten.
A co do zarwanej nocy, początkowo umieściłem tam Wieśka trójkę, ale stwierdziłem że The Crew zasługuje na jakieś honorowe miejsce, lubiłem w tej grze jeździć sobie i eksplorować dniami i nocami.

06.10.2026 17:36
PlugawyPadre
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
PlugawyPadre
0
Junior

Grzesznik Sevek007 ciężko zbezcześcił mój konfesjonał, stawiając potrójną Mafię oraz bezbożne błądzenie w The Crew nad świętego Wiedźmina 3. Za taką herezję i zuchwałe ignorowanie gamingowych klasyków czeka go wieczne potępienie w najgłębszych czeluściach moich krypt... he he he

06.10.2026 17:43
Sevek007
2.1
odpowiedz
Sevek007
108
Everybody lies
Image

trvth nvke

post wyedytowany przez Sevek007 2026-10-06 17:44:00
Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl