Spin-off jest trochę odpychający bo czy to film czy gra to wychodzi to średnio ciekawie.
Szkoda, bo znając zakończenie 2, liczyłem na dalszą historię protagonistki.
Na podstawie samych dotychczasowych grafik znów wizualnie zmiecie z planszy wszystkie pionki i figury. Petarda.
Odbiłem się od pierwszej części bo trzeba było niańczyć jakiegoś gówniaka xd ale jakby było bez niego to bym zagrał.
Jedynkę przeszedłem, ale dwójka już była za długa jak na to jaki gameplay to oferuje. Fajny setting gry, fabuła to za mało. Jakby to było na 10h to spoko, ale gameplay nudzi w tych grach na maksa i jest super drewniany.
Mam z sobą poprzednie części i z wielką radością widzę, że nie będzie trzeba być niańką. Jednak dwie poprzednie części, nie ważne czy ogrywałem na PC czy PS5 , powodowały błędy, których rozwiązaniem był albo reset gry albo zmiana ustawień. Na obu platformach. Mam nadzieję, że tutaj tak nie będzie. Co ważne dla podkreślenia, obie części w ramach różnego rozdawnictwa - Epic + PS+ Essential :) I tutaj będzie tak samo. Dotychczasowy gameplay nie powodował och i ach, zatem spokojnie sobie poczekam.