Komentarze do wiadomości: Scott Ryder z Mass Effect: Andromeda nie ma wątpliwości: kosmiczne RPG zostało „potraktowane nieuczciwie” przez Electronic Arts i wydane zbyt wcześnie

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
27.04.2026 17:48
1
odpowiedz
katai-iwa
66
Legend

Ma chłop rację, EA niepotrzebnie zmuszała wtedy swoich producentów do pchania się na Frostbite, przez to gra była niedopracowana.
Inna kwestia że był to przyjemny tytuł, a pomyśleć jaki byłby gdyby nie pomysły wydawcy.

27.04.2026 17:58
Mówca Umarłych
2
odpowiedz
Mówca Umarłych
142
Pan Milczącego Królestwa

Nie śledziłem premiery z jakimś zapałem ale nie pamiętam aby pan Taylorson żalił się wtedy na to wszystko.

27.04.2026 18:07
tr00y
3
odpowiedz
tr00y
44
Pretorianin

Mi w Andromedę grało się bardzo przyjemnie, ale to już kilka lat po premierze - więc jeśli chodzi akurat o stan techniczny, to gra była w zdecydowanie lepszym stanie niż na premierę i krótko po niej.

Z mojej perspektywy najbardziej mógłbym się przyczepić do tego, że ta gra sprawiała wrażenie niedokończonej - bo też taka była... zakończenie to mnóstwo niedopowiedzeń... tam aż się prosiło o jakiś ciąg dalszy albo DLC. Andromeda była bardzo rozbudowana, te światy były spore do eksploracji i chyba za bardzo się skupiono właśnie na tym, zamiast na tym by historia była spójna i by te wątki nie były pourywane... a wyszło jak wyszło. Niemniej jednak dobrze się bawiłem przy tej grze.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl