Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Scott Eastwood, aktor i syn Clinta Eastwooda: „Nie wiem, czy to nazwisko ułatwiło wszystko. Wręcz przeciwnie”

Forum inne
Dodaj komentarz
24.06.2026 15:40
1
odpowiedz
Cman.
1
Junior

Trzeba mieć jeszcze jakiś talent a niestety aktor z niego strasznie drewniany-ojca natomiast uwielbiam 😆

24.06.2026 17:24
2
odpowiedz
6 odpowiedzi
westie
1
Junior

Tak, tak, praktycznie każde dziecko aktorów zostaje aktorem jeśli chce, ale niewątpliwie nazwisko jest przeszkodą... A już na pewno przeszkodą są koneksje i możliwości rodziców, pieniądze które dają na edukację i wygodny poziom życia jaki zapewniają

24.06.2026 22:57
Marky
2.1
odpowiedz
Marky
38
Generał

westie No nie wiem, ilu dzieciaków hollywoodzkich aktorów radzi sobie na poziomie rodzica/rodziców?
Od sukcesów zdecydowanie łatwiej wymienić porażki, jeśli chodzi o kariery aktorskie: dzieci Willa Smitha i Jady Pinkett Smith - Willow i Jaden, Maya Hawke - córka Umy Thurman i Ethana Hawke'a to kojarzona jest tylko z Stranger Things,
Sunny i Sadie Sandler, córki Adama Sandlera to grają tylko w filmach z nim, Mia Threapleton - córka Kate Winslet też wielkiej kariery nie robi, Mamie Gummer - najstarsza córka Meryl Streep też kariery filmowej choć bliskiej matce nie zrobiła, lepiej sobie w teatrze radzi czy Sean Astin, który właściwie jest tylko znany z roli Sama w Władcy Pierścieni i Goonies, gdzie grał jako dziecko - syn aktorów Johna Astina (przybrany, nie był jego biologicznym ojcem, a znany jest jako Gomez z Rodziny Addamsów z lat 60) i Patty Duke, która miała oskara dla najlepszej aktorki w roli drugoplanowej i Złotego Globa dla najlepszej aktorki.

Wyjątki to np. Blake Lively, która zrobiła większą karierę niż ojciec Ernie, Gwyneth Paltrow - córka aktorki Blythe Danner, John David Washington - syn Denzela, na razie niezła kariera, choć jeszcze do poziomu ojca brakuje.

24.06.2026 23:23
r_ADM
2.2
odpowiedz
r_ADM
276
Legend

Marky Jak spojrzysz na aktorów/aktorki, które mają więcej niż 20 lat to przypadków kiedy aktor/aktorka jest dzieckiem sławnego poprzednika jest całkiem sporo.

25.06.2026 00:55
2.3
odpowiedz
stud3nciq
94
Pretorianin

Marky

No nie wiem, ilu dzieciaków hollywoodzkich aktorów radzi sobie na poziomie rodzica/rodziców?

Josh Brolin - zrobił zdecydowanie większą karierę niż ojciec (James).
Laura Dern - można oceniać różnie, ale w przeciwieństwie do swoich rodziców jednak zdobyła Oscara.
Michael Douglas - jego ojciec był wielkim aktorem, jemu też niczego nie brakuje.
Synowie Stellana Skarsgĺrda - radzą sobie znakomicie.
Jack Quaid - trochę za wcześnie żeby oceniać bo chłopak wciąż jest młody, ale w "The Boys" zagrał dobrze i nabija kolejne role.

Oczywiście nie wszyscy sobie radzą równie dobrze.
Jaden Smith miał ogromny potencjał ale zamiast się rozwijać uznał że nic nie musi - i położył sobie karierę.
Colin Hanks - dobry aktor, ale ojcu już raczej nigdy nie dorówna i cały czas obija się o drugoplanowe role.

25.06.2026 08:22
2.4
odpowiedz
westie
1
Junior

Marky No jeżeli nie robią potem kariery na poziomie rodziców to to tylko potwierdza że dostają szansę głównie dzięki rodzicom a nie talentowi

25.06.2026 09:31
LuckyLuke SPY
2.5
odpowiedz
LuckyLuke SPY
97
Pretorianin

stud3nciq Ja jeszcze lubię Wyatta Russella. Może to przez moją ogromną sympatię dla jego ojca, ale wydaje mi się, że gość ma ogromny potencjał.
Falcon i Zimowy Żołnierz to był beznadziejny serial, a te kilka odcinków, które obejrzałem, to na plus był właśnie tylko Russell.
Ciągnął nawet taki potworek jak Operacja Overlord, a to duże osiągnięcie ;)

Margaret Qualley też jest już bardzo popularna, choć ja widziałem ją tylko u Tarantino (i Kojimy; tu i tu była raczej na plus).

post wyedytowany przez LuckyLuke SPY 2026-06-25 09:34:11
25.06.2026 22:47
Marky
2.6
odpowiedz
Marky
38
Generał

stud3nciq Niektórym się udało, ale jednak więcej przypadków to są ci, którzy rodzicom nie potrafią dorównać. Poza tymi co wymieniłem to jeszcze:

Patrick Schwarzenegger - No błysnął ostatnio w 3 sezonie Białego Lotosu, ale no Arnold to był jeden z top aktorów lat 80 i 90.
Joseph Baena - przyrodni brat Patricka, ten to w ogóle grywa w jakiś filmach klasy C.
Sistine Stallone - Córka Sylwestra też specjalnie kariery aktorskiej nie robi, choć sam Sylwester to jednak znacznie większą karierę zrobił niż jego ojciec, a jej dziadek Frank, który był aktorem i muzykiem.
Rumer Willis - córka Bruce'a Willisa i Demi Moore, w miarę niezła kariera, sporo ról, ale ma już 37 lat i spokojnie chyba można powiedzieć, że rodzicom nigdy nie dorówna.
Eva Amurri - córka Susan Sarandon i reżysera Franco Amurriego, też za specjalnej kariery nie zrobiła.
Hopper Penn - córka Seana Penna (który przewyższył rodziców) i Robin Wright - no tak średnio, sporo produkcji w których grała jest w układzie ona i ojciec, ona i matka, ona i siostra Dylan Penn (która jeszcze gorszą karierę ma niż siostra)
Damian Harris - Najstarszy syn Richarda Harrisa wielkiej kariery aktorskiej nie zrobił, znacznie lepiej niemal dorównując ojcu poradził sobie jego młodszy brat Jared. Nieco lepiej, choć gorzej niż Jared poradził sobie Jamie Harris.

24.06.2026 22:29
Marky
3
odpowiedz
Marky
38
Generał

Patrząc na jego karierę to raczej przeszkodą...

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl