Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Schrzaniłem to”. Denzel Washington przez lata żałował, że odrzucił rolę w jednym z najlepszych thrillerów wszech czasów

Forum inne
Dodaj komentarz
22.08.2026 13:20
-eca-
1
odpowiedz
-eca-
61
Pancor Jackhammer
Image

Super News.. "Schrzaniłem to" ... Ikona kinematografii, prywatnie przyjaciel Spike`a Lee, człowiek który nie musi pracować do końca życia, ustawił finansowo swoich wnuków i całą rodzinę.
Jakaś jedna (już starsza) wypowiedź - jest powodem wstawiania artykułu tego typu na portalu gamingowym.
Może miał po prostu gorszy dzień. Dobrze, że poinformowała nas Pani o istnieniu mało znanego filmu "Siedem".
Nigdy o tym filmie nie słyszałem.
Zaraz wysyłam to do wszystkich znajomych - pewnie Denzel się "Potnie"!

Co jest grane na tym portalu. "Życie na Gorąca" , "Claudia" - czy tu nie ma jakiegoś kierownika który 3ma standardy?
Że też ludzie za taką fuszerkę i prowizorkę otrzymują wynagrodzenie!

post wyedytowany przez -eca- 2026-08-22 14:02:41
22.08.2026 13:27
Dead Men
2
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

jakoś nie widze denzela w tej roli

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl