Naprawde fajna gierka tylko troche krótka mam 50% gry w 3 godziny.
te wybuchowe mutanty podobne do tych wybuchających predatorów z FAR CRY Instincs.
Durcio -ja w 8 godzin miałem 50% gry. do tego jeszcze misje poboczne. Szkoda, że pokazali najgorszego bossa. Mogli pokazać Zettę.
Gra naprawdę świetna. I jak Slavia mówił mogliście pokazać lepszego bossa, np. Hansa :D Oraz parę misji pobocznych.
czuję się spełniony ;) dzięki za chomiki, świstaki i inne pieski ziemne ;p
a z ogólnego rozrachunku nic specjalnego ta gra nie wnosi do gatunku (tylko z filmów oceniam),
pozostaje czekać na Borderlands albo Singularity.
Kałamasz co gra ci się już znudziła??, tak szybko sprzedajesz
Fajnie, że będzie recenzja. Po zatym spoko filmik.
SeBa->Singla trzepie po raz drugi na X0.
Wersje PC kupiłem wyłącznie dla multi......i najchętniej odesłałbym ten wybryk Endrantowi pod drzwi..
Cóż, RTCW był bardzo oryginalnym, pomysłowym FPS z elementami horroru. Nowy Wolf spełnia wyłącznie rolę FPS - gdyż pomysły ciągnie od innych gier (te wybuchające mutany - jeju, żywcem wyjęte z GeoW), zaś z horrorem to nie ma nic wspólnego. Cóż, nie wiem co myśleć teraz o firmie Raven - twórcach SoF... Czyżby spoczęli na laurach? Pewnie kolejne studio do likwidacji w ramach cięć budżetowych.
Gra bardzo dobra, ale multi.....Activision&Raven zapomnieli, ze dobra gra (COD4) to genialne multi + single jako dodatek. No cóż chomik rządzi!!!!!
Witam, Moją wielką prośbą jest porównanie wersji gry na konsole z wersją PC :-)
Pozdrawiam !
dzięki za chomiki, te 9 chomików mnie powaliło . i jeśli byście mogli zróbcie wideo-recenzje .
zdichuu - "i jeśli byście mogli zróbcie wideo-recenzje ."
przyłączam się, oczywiście jeśli będą chomiki ;p
Te mutanty wyglądem, zachowaniem i właściwościami przypominają Ścierwojady z Gears Of Wara - biegają pogarbione, mogą wybuchnąć, rzucają się na gracza jak szalone :D
A co do recenzji to przecież autor obiecał, więc po co prosicie :D A te chomiki to nie wiem po co, bo jestem tu nowy XD
Wiecie co sam nie wiem co mam myśleć o tej grze, normalnie jak patrze na nią to kurde hmmm przypomina mi to grę robioną na odpiernicz. Ale i tak po nią sięgnę bo jestem fanem poprzednich z tej serii, chociażby tylko po to aby się pośmiać. xD No ale cóż przekombinowali trochę tą grę mogli iść w zupełnie inną stronę. Ale cóż może jak gra zbierze więcej negatywnych recenzji to zrobią kolejną w trochę inną stronę... No i chomiki wymiatają cha cha! ;)
Najlepiej gdyby redakcja wydała moda który wyświetlałby chomiki podczas gry xP. Od razu grało by się przyjemniej a i znajdźki byłyby wyszukiwane z większym entuzjazmem.
Ten dźwięk mnie dobija :D Chomiki rządzą ! ;D
Zauważcie że wstępniak nie był dzisiaj na końcu, tylko przed filmikami ;)
Mam nadzieje że ten filmik niebył ostatni z wowem w tytule xD .
Wolfenstain w 5 sekund:
Lord prowadzi postać do złota i ta muzyczka i wskakujący chomik z kadru :D.
Gramy jak zwykle świetne.
POKARZCIE CZARNY RYNEK I KUPOWANIE UPRGRADÓW DO BRONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX za tak pokaźną liczbę chomków! Co to gry jest beznadziejna, ale filmik fajny...
Kocham te chomiki xD ahahahahahahahahahahahahahha
fajne. jak zauważyłem szybkostrzelność snajperki można ulepszyć. chyba se kupie tą gierke...
ta pani akurat przebywała w hamster ballu ;p
latający naziści to jest to :D
To nie są chomiki do *******! To pieski preriowe, a nie chomiki. Banda ignorantów.
kurde 2 gramy w ciągu dnia :D pytanko kto jest ostatnim bossem Hitrler ??
Autorze ( bo nie wiem jak sie do ciebie zwracac) według mnie gra jest idealna, grajac 4 lata w Wolfensteina: ET czekalem na tego wolfa, juz go kupilem, ale nadal ciekawi mnie rozgrywka multiplayer na PC. moglbys zaprezentowac taka rozgrywke ? bo na konsole nie bylo to zachwycajace,
BTW# Po co te chomiki ?
Ostatni Boss, to zolnierz Hans : ] (bo trupia czaszka zdolal uciec)
sry za spam, ale dlaczego wszyscy krytykujecie ta gre ? nawet jej nie macie a gadacie ze jest daremna.. osobiscie pobralem pirata (przyznaje sie :P) i gra mnie zachwycila.. z poczatku tez sadzilem za fail.. oczywiscie nie jest juz taka dynamiczna i skillowo wymagajaca jak ET, ale gra dobrej roboty, nie jest liniowa, a ulepszenia broni to dodatek ktory jednym bedzie sie podobal a drugim nie..
a jezeli nawet teraz bylby multi kijowy, to producenci zrobia wszystko aby gralo sie lepiej i wypuszcza tyle patchow, ze ten wolf kazdemu sie spodoba.. juz zreszta w 1 patchu pracowali nad tym aby gra upodabniala sie do ET, zobaczymy co dalej, czas pokarze
te chomiki to naprawdę wam się udały kurcze oby tak dalej wiadomości i śmiech to jest to właśnie więcej proszę takich jaj
nie wiem dlaczego wszyscy tak sie podniecacie tymi chomikami.... Poza tym gramy jak zawsze swietne xD Pozdro dla redakcji
Chyba i ja zakupie Wolfensteina mimo, że nie miałem styczności z poprzednimi częściami.
to nie chomik Boze -to wiewórka...naprawde nikt o niej nie slyszał?
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6018173/Squirrel-is-surprise-star-of-holiday-photo.html
Nazistowski szaman, latający przeciwnicy ?! co oni dają, to Discovery się chowa. Ale przeginka - równie dobrze mogliby dać bohaterowi czerwoną teksturę i zmienić tytuł na Hellboy :D (w wersji GOL Hamsterboy)
Jeśli ktoś chce sobie popatrzeć na tego chomika/pieska preriowego/wiewiórkę (?) to proszę: http://macqer.wrzuta.pl/film/3jxf2ukqdFW/straszny_chomik
A propo Wolfensteina: no faktycznie niezbyt ta gra fajna... po zobaczeniu "latających nazistów" stwierdziłem, że to jednak nie jest dla mnie :o. Tak btw. całkiem fajny efekt braku grawitacji jest po wystrzale z tego działa (zapomniałem nazwy)
Heh, tu macie oryginał (tej wiewiórki, czy czego tam...):
Chyba nawet w South Parku się pojawił :)
przecież to nie chomiki oO lol.
autor reportażu nie wspomniał że tarcza nie chroni przed obrażeniami wręcz ;p
poza tym jak na hard to coś dużo musiałeś oberwać żeby Cię uwalili ;p
i te moce też tak słabo opisane, nic ulepszone ;<
Pokażcie tryb multiplayer lecz na PC. Może jakieś małe porównanie obu wersji multiplayera na różne konsole?
no cóż z przykrością stwierdzam że z kultowej gry zrobili jakiś syf
Co znaczy "kończymy temat najnowszej gry Raven"? A co ze sprawą podejrzanego nazwiska
B.J. Blazkowicza alias Blazkowitza (hmmm...)? Czy nikt się tym nie zajmie?
jak zawsze zajebiste gramy a chomiki wypas
`Bo chomiki ownią ^^ xd
Dzięki za spełnienie mojej prośby, mogłeś dać jeszcze jakieś zbliżenie... ;]
Ps. Super nazista na dwa strzały... xd
skad wzieliscie tego chomika mozecie podac link :D
UWAGA kto chce mieć chomika cały czas to wpisać na youtube "dramatic hamster"
Nie zapominajmy że jutro polska premiera Batman Arkham Asylum.
Lakisan i co związku z tym... ? ;]
Ludzie ten chomik to jest z filmiku Dramatic look z youtube, a proszę wystarczy poszukać http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40 !!!
sorry, ale nadal nie czaje.. czytam te wasze wypowiedzi juz chyba 5 raz i nadal nie wiem po kiego grzyba sa te chomiki/pieskie preriowe/ lasiczki czy jak tam wolicie. co wam to daje ? az tak was to dzieci cieszy? ;D patologiaaaa ;DD
Witam mam prośbę do autorów: Czy można by zrobić porównanie multiplayer PS3 z Xbox360 ... z góry dziękuje
To nie chomiki... to ten dźwięk podnoszenia złota rozbraja a "dramatic hamster" najlepiej to wyraża. Coś mam mieszane uczucia narazie po tych filmikach z Wolfensteina, jak to zwykle bywa trzeba się przekonać na własnej skórze.
moze zaprezentujeciepokonac innych bosow np tego duzego mutanta w szpitalu itp
slaby bosik
super chyba kupie
Zgadzam się, te chomiki dobijają
Pokarzcie jeszcze wiecej chomików i Super Nazistów
miodne siepanie :D, nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się z painkillerem...odrobinkę ;)
ciekawostka:
leichenfaust to po niemiecku trupia pięść(lub pięść trupa jak zwał, tak zwał)
w sumie trafna nazwa
to było dobre "a teraz spróbuje go rozwalić z bagneta... haha" xD
zrobicie 5 sekunt z tej gry? :D
"Latający Faszyści" XD normalnie wasz humor mnie rozbraja tylko proszę, dajcie inne śmieszne filmiki np. Cute Sneezing Panda na You Tube. >:D
cichyyy1 z tego co powiedział Lordareon w gramy chciał uniknąć spoilerów.
SLAWCO - myślę że 10 godziny to teraz standard, wiele gier na singlu kończy się szybciej.
Chomiki ("Dramatic Chipmunk") dodają trochę więcej humoru i tyle. Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, oby takich więcej. Pozdro.
Bardzo fajny filmik, zresztą jak zwykle :)
Tylko trochę więcej emocji, bo gdy usłyszałem "latający Niemcy":
1. Zabrzmiało to tak, jakbyś przyjmował gości do domu.
2. Spodziewałem się faszystowskiego helikoptera :-D
Bez urazy, ale te mutanty wywołają kontrowersje ze strony Afganistanu, od "prezydenta" talibów na 99%
4:43 - NIESPODZIANKA!
No i powtarzam: TO-JEST- PIESEK PRERIOWY!
pozdrawiam,
Gigsav
Hah, gra doszla. gra sie swietnie. ciekawe cele w multi i fizyka gry. skupic sie na aimie i pobrac 4 to nic trudnego ;) a co do lacza, mam 3 mb i nie mam prawie zadnych lagow, goraco polecam!
sr. sekund oczywiscie ;)
Panowie mam problem.. mam oryginalna gre i nie moge zaktualizowac punkbustera... gdy proboje zaktualizowac pb programem pbsetup, pisze mi ze "PBSETUP COULD NOT CONVERT C:/USERS/OWNER/AppDATA/Temp/i tu pojawiaja sie rozne nazwy plikow "pbs(jakas cyfra).dll
Gdy nie zaktualizuje PB, wyrzuca mnie z serverow za Flow packets... czy ktos wie jak moglbym to zaktualizowac inaczej? albo w jakis sposob mi pomoc.. bo nerwy mi puszczaja
a jak sie używa woalu
heheh moze byc niezłe;p osobiście nie zamierzałem zagrac w tą gre ale teraz po obejrzeniu...;p
kiler1410 Wolfenstein 3d został zakazany ze względu na sfastyki
ile jest broni w wolfensteine
i czy na czarnym rynku kupuje się broń za złoto czy złoto to tylko osiągniecie na konsoli