01:07 czy mi się zdaje czy koń jest przezroczysty skoro cienia nie ma... LOL
fajny zwiastun, jeśli ktos sie jeszcze wahał czy kupić Wiedźmina na xbox'a to po obejrzeniu powinien podjąć słuszną decyzję ;)
Ładne piksele na mieczu WERSJO KONSOLOWA WITAJ ;) ;P. Mimo ze pogardzam konsolami to mam nadzieje że chłopaki z Reda zarobią troche i będą mieli wiecej budżetu na W3 i W4 ;)
PS. Mam też nadzieje że w W3 będzie opcja COOPA jak w ME3 :)
jak na xboxa to graficznie W2 wygląda fenomenalnie, cdprojekt red ! to będzie najlepsza gra rpg na klocka !
OO współczuję wam konsolowcom tej pikselozy i słabych cieni xD jak to dobrze mieć porządny piec.. ;D
Na moim PC to w minecrafcie była lepsza grafa niż w Wiedźminie 2. Musiałem grać na minimalnych detalach i rozdzielczośći 800x600 żeby gra chociaż chciała ruszyć więc, jak dla mnie gra w tej wersji to cud. Współczuć to ja współczuję Amerykańcom, że taki zrypany głos ich Wiedźmin ma. Geralt jest po prostu stworzony do tego, żeby mówić głosem Jacka Rozenka i żaden inny głos do niego nie pasuje.
Patch do mrocznej edycji na Pc, będzie zajmował 10GB ! .Będzie można już pobrać 11 kwietnia.
@mikute
E tam, angielski Geralt też nie brzmi źle. Fakt, do Rozenka mu bardzo daleko, ale daje radę. Czekam na ten patch, jeszcze na full detalach to jakbym grał w nową grę :] Bardzo miło ze strony CDP że wypuszczają tego typu rzeczy za darmo, założę się że Activision czy EA podzieliliby taki patch na 5 płatnych DLC...