No jak o tym usłyszałem to mi się zapowiadało nieźle- ciekawe jak wyszło. Roboty!! Fajne :). Łoł 6 spowolnień czasu. Łał tryb dla 2 graczy. Hahah sory yyy. sony. Hahahah ale machacie xD. Haahah zabiliście zakładniczkę. No fajna gierka i fajny materiał.
Teraz się skapowałem że grę House of The Dead ja mam na PCa, a właśnie pod komentarzem chciałem wspomnieć tą grę tylko, że zapomniałem nazwy xD
Zróbcie filmik z Playstation Move z grą MAG, bardzo proszę :)
gdybym ja sobie kupił taką grę jak ta albo SOCOM to na 100% bym sobię zmontował z ps move karabin, tj z policzkiem i stopką (tak że można sobie przycelować), a nawet jeśli nie trzeba przycelowywać, np. w grze takiej jak ta to konstrukcja takiego karabinu spowoduje wzrost celności poprzez zwiększenie masy oraz wielkości - lepiej się trzyma i kieruje
te polskie komentarze to po prostu mnie dobijają
Kozak gierka, zapewne kupię, trzeba tylko wyczekać do świąt aby wogóle mieć move ;]
Prośba do Krzyśka lub Marcina.
Zrobicie gramy z House of The Dead? Pamiętam jak dawno temu w to grałem z kumplem ;] Pozdrawiam.
fajna gra
Fajna gierka ale raczej dalbym ją jako gre arcade za jakieś 50zł a nie poełnoprawną produkcje za 150zł ;/
Po tego typu grach zaczynam się zastanawiac, w jakim celu powstał Move. Miało to byc przecież rewolucyjne urządzenie, a na razie gry, które wychodzą nie wymagają komentarza. Według mnie jest to słaby początek tego kontrolera. Oby później było lepiej.
super gramy, fajny pomysl z taka gra na Move :)
srednia gra od 1 do 10 to 4.5
moze i pomysl fajny ale mi sie nie podoba ciekawy sposob na wykorzystanie mova no al nie iwem mi sie nei podoba ale nie mowie za innych
fajna gierka. Zabawnie wyglądała jak machaliście tymi kontrolerami. "no machamy" :P
a 3 moc?
Ale się bawisz na końcu tym kontrolerem :D a gra nawet fajnie przy takim czymś spędzic 5 minut po szkole/pracy ;]
DROGA REDAKCJO TVGRY.PL
proszę, byście, z okazji hallowen , zrobili jakieś Gramy w np. silent hill, resident evil czy inne horrorowate horrory!
Z góry dziękuję za rozpatrzenie mej propozycji

Gra extra zwlaszcza coop z piwem i kumplem :)
Polecam kupic sobie nakladke na move, Zmienia calkowicie jakosc grania w takie gry.
Nawet niezłe, ale szkoda, że najpierw trzeba samemu przejść etap. Co za idiota to wymyślił?
Fajnie przypomniłly sie stare gierki:P
"TV SuperStars" - tej nazwy nie można wymawiać na głos...
Popieram tych co chcą filmik z Mag też sobie chętnie obejrzę.
ZRÓBCIE JAKIEŚ !!!GLUTOPLAZMY DZIESIĘCIOLECIA!!! ALBO COŚ W TYM STYLU BO PLAY LISTA PUSTA :(
PS.wiem że piszę z caps'em
Siemanko Zróbcie Gramy o Tony Hawk Ride, bo zastanawiam sie jak sie gra na tej desce , jak to wygląda w rzeczywistości ,i jak odnosi sie jazda na desce do gry
Czys jak masz ochote wejsc w posiadanie konta psn z nickiem ''''hajducek'''' to daj mi znac na @,pozdro
Drogi Lordzie i Redakcjo tvgry.pl
Czy mógłbyś za pośrednictwem kolegów z CDP ujawnić jakiś filmik z wiedźmina 2, lub zrobić jakiś post o pytaniach jakich chcielibyśmy zadać?
Dziękuję z góry w imieniu wszystkich fanów wiedźmina na monitorze i na kartkach.
Byłbym zaszczycony gdyby ktokolwiek z redakcji przeczytał ten komentarz.
Proszę o pomyślne rozpatrzenie mojej prośby.
Redakcjo tv gry jak mogę was dodać do znajomych na ps3 bo wiem że macie nick czys
chciałem was dodać i pisze mi się że użytkownik ma już za dużo znajomych
Czy ja dobrze widzę że Lord jest leworęczny? Pozdro :)
Moglibyście pokazać jak sprawdza się move z dodatkami do niego. Np. z uchwytem wyglądającym jak broń. ;)
Można tez wspomnieć o niezłym Resident Evil: Dark Side Chronicles na Wii
Gierka spoko, ale przejdziesz raz i zapomnisz. Niestety, jeśli chodzi o kontrolery ruchu, jedynym słusznym wyborem jest Wii. Fajnie machacie. ;p
Zróbcie gramy z James Bond 007: Blood Stone !!!!!!!!!!!! Proszęęęęę
- To jest Move - Precyzja!!
- Tak...precyzja...
LOL - piękny spontan :).
Całkiem fajne
Zróbcie żeby można było zacząć ładować filmik od np. połowy, a nie zawsze od początku co jest tragiczne jeśli film ma ze 20 minut, a np. zerwało nam połączenie!!!!!!!!!!!!!
Gra ciekawa i przemyślana.YHY,nie jednak nie.Odpuszcze sobie:)