Ciekaw jestem jak wyrównaja te wszystkie klasy by były rowne szanse...
tak jak w każdym dużym mmo :P będą wyrównywać przez pierwsze 6 miechów po premierze następnie znowu coś spie*** i przez następne pera miechów znowu będą wyrównywać :P
prawda jest taka ze wiekrzosc dużych mmo jest średnio grywalna przez pierwsze parę miechów
Też jestem tego ciekaw, o ile balansu pomiędzy Sith a Jedi możemy się spodziewać dość dobrego to co do reszty klas mam spore obawy. Opierając się na filmach, serialach, a w mniejszej mierze na książkach (przeczytałem raptem kilka) ciężko stwierdzić czy będzie sens grania piechurem po jednej i drugiej stronie, o ile łowcy nagród mogli walczyć z rycerzami jak równy z równym to piechota była tylko i wyłącznie masą, mięsem armatnim które szło na rzeź i tylko w kupie byli wstanie pokonać Jedi/Sith. A niestety tego nie doświadczymy w grze, w dniu premiery czy nawet w miesiąc po niej po planetach uniwersum SW, będzie biegało 90% rycerzyków,a pozostałe 10% to w większości będą naśladowcy Boba Fetta i Hana Solo:). Co nie zmienia faktu, że szykuje się świetna gra po którą chętnie sięgnę, ot choćby by napisać na chwile przed ubiciem przeciwnika :"And Now Young Jedi You will die" :)
No niewiem grafa raczej slaba, animacje byly lepsze juz w wowie 5 lat temu, a muza juz mi sie zaczyna nudzic jak w kazdej grze z uniwersum star wars jest taka sama (tylko force unleashed mi sie tutaj podobal). Mysle ze EA chce znowu oskubac troche chleba jaki przypadl dla wowa tylko szkoda ze miesza w to BioWare bo uwielbiam ich gry a przez polityke EA najlepsze studio od gier RPG zaczyna sie lajdaczyc i sprzedawac taka jest naturalna kolej rzeczy w biznesie ale i tak jest to troche smutne. Jedyne MMO ktore moge powiedziec ze sa niedocenione to warhammer online i aion (moze i age of conan ale nie gralem to sie nie wypowiem). Cala reszta jest niedopracowana, zle zrobiona i paskudnie sklonowana i sklejona z innych pomyslow.
Ale Trooper i ten po stronie sithów będą komandosami. Trooper ma równe szanse z Jedi, bo ma najlepszy sprzęt i umiejętności, taki łowca nagród w Republice, a ten od sithów to komandos skrytobójca;3.
Szkoda, że wychodzi tylko na PC. Grafika niestety lekko żałosna, uniwersum też nie nowe, więc nie wiem, co z tego ogólnie wyjdzie.
Tez jestem ciekaw jak wyrownaja te klasy. Podejrzewam, ze bedzie mnostwo bezmozgich Jedi na serwerach, podobnie jak to bylo w przypadku DK w WoW'ie lol ;p
Co do grafiki to to akurat dla mnie nie jest najwazniejsze... wazne zeby byl fajny klimat i dobra zabawa.