Nie powiem.... robi naprawdę wrażenie
Grafika nie powala :/
I nie podoba mi sięjak on odbija się od powietrza.
Ale gra zapowiada się świetnie.
Niestety gra wygląd bardzo słabo, sama rozwałka to nie wszystko co liczy się w takiej grze, coś czuję że wyjdzie z tego taki sam niewypał jak przy Mercenaries 2. Choć nie powiem przedstawione w zwiastunach możliwości są całkiem niezłe i tylko one powodują zę nie skreślam tej gry całkowicie, choć przestrzegam byście sięnie napalali tak mocno bo możecie się zdziwić że będzie to jedne z zawodów roku.
Według mnie robi wrażenie, te bieganie po wieżowcach, niby latanie już samo to mi wystarczy żeby się trochę pobawić.
Ale czy gra podoła fabularnie no i czy zaspokoi tych co chcą tylko kosmicznej grafiki, bo mi wystarczy ciekawy pomysł i dobre wykonanie.
Grafika to jedna z ostatnich rzeczy po jakich oceniam grę, pewnie ze względu na mój super stary komputer.
mysle ze jezeli tworcy gry dobrze przemysla rozgrywke i nie bedzie to prosta nawalanka mozemy spodziewac sie ultra hitu
nieźle się przejechał na tym gościu (0:57)
wróze jej 7/10
spoiler start
no... chyba ze w grze będziemy gonić ofiary łyżeczką :-)
następna gra z serii must have :)
Właściwie to można by się pokusić o skrócenie tego zestawienia do jednego punktu: "1. Rozpierducha" :)
Najbardziej spodobał mi się motyw ze zwalaniem winy na kogoś innego :]
świetny filmik, tylko obawiam sie ze gra bedzie miała ogromne wymagania sprzetowe
co do punktu 8 to koleś na którym skakał bohater powinien umrzeć już po pierwszym 'zgniocie' a nie wciąż krzyczeć ;]
Dawno nie widziałem tak fajnie zrobionej młócki.
Widać, że dużo tu się dzieje. Sporo efektów. Ciekawy bohater. Fajne pomysły. Nieźle zmontowany filmik. Ogólnie bardzo pozytywne zaskoczenie.