moze byc niezłe :P ciekawe czy nieoficialne servery beda :P
co za syf
Co może być fajniejszego od walk gigantycznych robotów ! ;) Jedyne moje obawy to tylko szybkość rozgrywki
Gungosa - Ciekawe po co Ci prywatne servery skoro MechWarrior Online ma być F2P.
Jak dla mnie wygląda to dość słabo nie tylko jeżeli o grafike chodzi (z CryEngine 3 powinni coś więcej wycisnąć), ale przede wszystkim o dynamikę, wygląda to jak walka dwóch staruszków. Na chwile obecna jeżeli miałbym wybrać gre o mechach zdecydowanie postawiłbym na Hawken.
@JeyP
To samo pomyślałem, tu walka wygląda nieciekawie, za to na teaserach z Hawkena walka jest bardzo dynamiczna. Jeśli miałbym wybrać na chwilę obecną to wolę poczekać na Hawkena.
mechy nawet w formie papierowej była to kosmiczna gra, od wielu, wielu lat zawsze chciałem zagrać w prawdziwe mmo w tym stylu !
W Mechwarrior im cięższy mech tym wolniejszy i trudniejszy do manewrowania. To co widać na począktu na filmie to chyba Zeus z najcięższej klasy (Assault) - więc i porusza się jak mucha w smole.
Lżejsze mechy poruszają się dużo szybciej (4 x szybciej ?). W multiplayer w poprzednich edycja Mechwarriora była możliwość ustalenia maksymalnego rodzaju mechów na planszy, więc jak ktoś będzie chciał mieć szybką akcję, to pewnie będzie to możliwe.