;)
Mam nadzieję że nowy AC wyjdzie w tym samym czasie co na konsole.
Macie trochę inna wersję flesza niż zwykle. Takie dopiski na początku każdego newsa fajnie się prezentuje. Oby tak dalej!
... mam nadzieję, że wykupienie GOL-a przez grupę empika nie zaważy na zajebistości GryOnline i tvgry.pl ... i oby ceny w sklepie GOL-a nie zmieniły się na tez z empika ...
Spoko fleszyk iak zawsze ;]
Czy autor mógłby udostępnij link do ostatniego filmiku z flesza ?
do wiedzminka juz nie dlugo co do nowego AC niestety mam przeczucie ze bedzie to mialo tylko na celu wyludzenie pieniedzy :(
Źle napisany tytuł nowego AC.
Nie Assassin's Creed: Revelations tylko Assassin's Creed Revelations. [tak bez dwukropku :d]
Czekamy na AC cały czas!
Super flesz :) Wiedźmin 2 i nowy AC to będą jedne z najlepszych gier tego roku, więc na pewno warto czekać. Gdybym miał ps3 to tak naprawdę w du**ie miałbym te wszystkie bonusy tylko chciałbym, że psn jak najszybciej ruszyło. A to jak wiadomo jeszcze nie nastąpiło...
Fajny flesz.. Zrobicie przed premierą Gramy z Brink?
jak to jest, ze Eagle potrafisz wymówić, a Skyrim już nie.
jak to jest, ze Eagle potrafisz wymówić, a Skyrim już nie.
Ostatnio już dobrze powiedział.
Bardzo dobry pomysł z tymi tytułami wyświetlanymi z boku.
Przeraża mnie ten facet na początku. ;)
Wow super fleszyk. Zauważyłem różnice teraz dodajecie nazwy gier itp. Bardzo fajnie ;)
spoko flesz czekam na AC
Niezły flesz , już nie mogę się doczekać NGP :):) bo następna generacja PSP będzie niezła:) tylko głupio że zmieniono nazwę
dobraz pomyślane z tymi napisami po lewej stronie i na końcu najlepsze ngp i rage ^^
Czy to możliwe,że od kilku dni w empiku można już kupić wiedźmina 2? Sam widziałem, czy to jakiś przekręt, czy może empik ma już teraz zezwolenie na sprzedasz?? Proszę o odp...
Fajny flesz, jak w premierę z jakiś dziwnych przyczyn nie zagram w Wiedźmina to normalnie umrę :p
Hah dobra reklama Wii- rozwal przypadkiem swój monitor. Ach Wiedźmin 2 już zamówiony. Mniam czekam na Rage. Revelation będzie zaje***e. Czyżby nowa forma FLESZA?- nazwy tematów w lewym dolnym rogu.
czekam na assasina i wiedźmina
Dobrze że akcja nowego Assasina umieszczona będzie w Bizancjum
superowki fleszyk,chyba chcą zrobić z assasina creda batmana albo bardziej możliwe,że alpiniste
Wiedźmin 2: Assasins of Kings no co tu się rozwodzić... już niedługo, praktyczne lada moment trafi na sklepowe półki :) Jest to zapewne bardzo miła informacja dla wielu zapalonych RPGowców, których przygody Geralta zainteresowały i zdecydowali się sięgnąć po następną część...Ja sam przyznam, że również należę do tej grupy osób i najnowszą odsłonę przygód Białego Wilka zakupię przy najbliższej okazji...
Rage zapowiada się bardzo ciekawie i nie bez powodu pozycja ta znalazła się na mojej liście gier do zakupienia na 2011 rok....Sama produkcja przypomina mi stylem graficznym odrobinę Borderlands, ale przynajmniej w moim przypadku jest to skojarzenie jak najbardziej pozytywne :) Hmmm.... twórcy postanowili udostępnić edytor leveli.... Coś czuję, że opanowanie go będzie nie lada wyzwaniem nawet dla doświadczonych moderatorów.... Ale cóż: Pożyjemy, to zobaczymy, co nie ?
Tak już zupełnie nie trzymając się tematów Flesza, zauważyłem, iż skrót najważniejszych informacji przeszedł leciutkie, aczkolwiek zauważalne zmiany w szacie graficznej.... Opisanie każdego tematu, na początku komentarza, to moim zdaniem, nawet dobre posunięcie.
Ciekawy Flesz :)